İYİ Parti’den emniyet teşkilatına teşekkür

İYİ Parti’den emniyet teşkilatına teşekkür

İYİ PARTİ Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Edirne'de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından halka açık ve kapalı alanlarda gerçekleştirilen COVİD-19 denetimleri için teşekkür etti.

İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelindeki valiliklere gönderilen genelge kapsamında İl Emniyet Müdürlükleri tarafından COVİD-19 pandemisinde önlemlerin denetlenmesi yönünde çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de şehrin farklı noktalarında denetimler yapıyor. Denetimler sırasında bankamatik kuyruklarında bekleyen vatandaşlar, kapalı mekanların temizlik ve çalışanlarının hijyen seviyesi noktasında incelemeler yapılıyor. Açık alanlarda bekleyen vatandaşlara sosyal mesafeye uymaları ve maske takmaları konusunda uyarılıyor. Ayrıca gün boyu cadde ve sokaklarda gezen ekipler, araçlardan yaptıkları anonslarla halkı bilinçlendiriyor. Tüm bu çalışmalar neticesinde COVİD-19 pandemisiyle mücadele ediyor. İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir’de emniyet ekiplerinin çalışmalarına kayıtsız kalmadı.

“ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR”

Başkan Demir, “Haklarını ödeyemeyiz. Gün içerisinde binlerce insanla muhatap olup kendi sağlıklarını riske atarken bizler hasta olmayalım diye çalışıyorlar. Yaptıkları denetimler sayesinde bugünlerde çok daha rahat nefes alabiliyoruz. Ekonominin işleyişinde, sosyal hayatın döngüsüne devam etmesinde çok büyük faydaları ve önemleri var. Bu noktada tüm emniyet görevlilerine ve İl Emniyet Müdürümüzle, çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2020, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER