İYİ Partili Demir: “Devlet vatandaşını mağdur etmemeli”

İYİ Partili Demir: “Devlet vatandaşını mağdur etmemeli”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yaşanan ulaşım problemine ilişkin konuştu.
Ramazan Bayramı’na günler kala biletlerin tükenmesi ile birlikte vatandaşlar mağdur oldu. Birçok vatandaş memleketine, ailesinin yanına veya gitmek istedikleri yere ulaşmak için bilet aradığında biletlerin tükenmiş olduğunu gördü. İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir de yaşanan ulaşım sıkıntısına ilişkin açıklamada bulunarak şunları söyledi:
“EK SEFER VE EK VAGON UYGULAMASI VAADİNDEN ESER YOK!”
“An itibariyle Ramazan Bayramı’na 10 günden fazla zaman var. Ancak tren biletleri şimdiden tükenmiş durumda. Ulaştırma Bakanlığının vaat etmiş olduğu sefer ve ek vagon uygulamasından ise şimdilik eser yok.”

“BAYRAM ŞARTLARINDA EDİRNE TRENİNİN EN AZ 10 VAGON İŞLETİLMESİ GEREKLİDİR”
“Eğer ek vagon ya da ek sefer olmazsa bayramda trenlerde şimdiye kadar görülmemiş bir izdihamla karşı karşıya kalınacaktır. Bayram şartlarında Edirne treninin en az 10 vagon işletilmesi gereklidir ve eğer mümkünse mutlaka ek sefer ile destek sağlanmalıdır. Devlet, vatandaşını hele ki bayram öncesi mağdur etmemelidir.”

“VURDUMDUYMAZ YÖNETİM ANLAYIŞLARI İLE MİLLETİN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERMİYORLAR”
Başkan Demir, “Öncelikle öğrencilerimiz için daha ekonomik şartlarda Edirne’ye gidip gelmeleri açısından tren seferlerinin tek seferde yeterli olmadığını en az iki sefer olmasını talep etmemize rağmen maalesef çözüm üretilmedi. Şimdide bayram tatilinde Edirneli hemşerilerimiz ve öğrencilerimiz anne-babasına ve sevdiklerine kavuşması için karayolunun çok pahalı olması, bayramı ailelerin yanında geçirmek isteyenlerin buruk bayram geçirmesine sebep olacaktır. Bu vurdum duymaz yönetim anlayışı milletin ihtiyaçlarına cevap vermediği gibi söz dinlemez nobranlıklarına devam etmelerini anlamakta zorluk çekiyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER