Keşan Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile protokol imzalandı

Keşan Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile protokol imzalandı

Yelken ve Su Sporları Kulübü Keşan Belediyesi bünyesinde 1 yıl daha bedelsiz olarak faaliyetlerini sürdürecek.
Keşan Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında Erikli’de bulunan Yelken ve Su Sporları Kulübü faaliyetlerinin yürütüldüğü alan ile ilgili 1 yıllık Keşan Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredilmesi için protokol imzalandı.
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen ile birlikte 30 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 15:00’da Keşan Belediyesi Başkanlık makamında bir araya geldik.
Keşan Belediyesi tarafından faaliyetleri sürdürülen Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü’nün Erikli Sahilinde bulunan tesisleri ile ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Keşan Belediyesi’ne 1 yıl bedelsiz olarak devri gerçekleşti.
KEŞAN BELEDİYESİ GENÇLERİMİZİN BELEDİYESİDİR
İmzalanan protokol sonrası konuşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile birçok çalışmaya imza atıyoruz. Erikli Sahili’nde bulunan Yelken ve Su Sporları tesisimiz için bugün 1 yıllık devir sözleşmemizi imzaladık. Keşan ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizler yerel yönetimler olarak sporda öncü olacak çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Stadyumumuz Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile yenileniyor. 11 Mahalle’ye 11 Semt Sahası yapmak için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yüzme Havuzumuzda çalışmalar aralıksız sürüyor. Bakanlığımız ve Edirne İl Müdürlüğümüz ile güzel işler yaptık daha güzelini de birlikte başaracağız. Keşan’ımızı kurumsal iş birlikleri ile geleceğe hazırlıyoruz. Keşan Belediyesi enerjisini gençlerinden alan belediyedir.” dedi.
GENÇLERİMİZE HAYIRLI OLSUN
Toplantıda Helvacıoğlu’nun ardından konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak da; “ Sporun ve sporcunun yanında olan anlayış ile Keşan Belediyemiz ile protokolümüzü imzaladık. Edirne’mizde ve Keşan’ımızda yaşayan gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Gençlerimize erişilebilir spor alanları hazırlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER