MHP’li Adnan İnan, kurultayı değerlendirdi

MHP’li Adnan İnan, kurultayı değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Keşan İlçe Başkanı Adnan İnan “Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultay” ile ilgili bir açıklama yayınladı.

Açıklama şöyle;

Partimiz için kurultay, yüksek hedeflerin görüşüldüğü, millet ve devlet meselelerinin konuşulduğu tarihi ve demokratik bir ortamdır. Bu ortam içinde gelecekle ilgili ümitler tazelenerek teyit edilmiş, ayağa kalkan milliyetçi ruh vatana, bayrağa ve milli bekaya kahramanca sahip çıkacağının güvencesini vermiştir. Milliyetçi Hareket Partisi milli duruşun simgesidir. Milliyetçi Hareket Partisi şühedaya vefanın adresidir. Milliyetçi Hareket Partisi millete bekanın adı ve ahlakıdır. Yarım asırlık mazisiyle milli ve meşru duruşuyla engin ve derinlikli fikri çizgisiyle Türk milletinin gönlünde emsalsiz bir yer edinen Milliyetçi Hareket Partisi üstlendiği sorumlulukların, omuzladığı tarihi görevlerin elbette bilinciyle yürüyüşünü devam ettirecektir. Hiçbir engelleme önümüzde duramayacaktır. Hiçbir eyyamcı ve entrikacı önümüzü kesemeyecektir.

Bu vesile ile 13’nci Olağan Büyük Kurultayımız “İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik. Birlik varsa düzen vardır. Dirlik varsa İstiklal vardır, beka vardır, istiklalin perdelenmesi boşunadır. Milli bekaysa konu; canımızın ne ederi, cananımızın ne değeri… Bin defa feda olsun!” ana temasıyla hayırlara vesile olmasını dilerim.

Ne Mutlu Türküm Diyene.

Kazanan Türkiye Olacak.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER