Mustafa Bezbaş, “Emeğimizi çalanlar utansın !”

Mustafa Bezbaş, “Emeğimizi çalanlar utansın !”

“Edirne’yi bu duruma düşürenler emeğimizi çalanlar utansın. Keşan’ı, Uzunköprü’yü yok saymanın sonuçlarını hep birlikte göreceğiz”

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için partiler milletvekili adaylarını belirlerken, Cumhuriyet Halk Partisi’nde açıklanan aday listesi bazı kesimler tarafından tepkiyle karşılandı. Açıklanan liste karşısında memnuniyetsizliğini dile getiren isimlerin başında CHP milletvekili aday adayı Mustafa Bezbaş yer aldı.

“Yok, saymanın sonuçlarını hep birlikte göreceğiz”

CHP Edirne Milletvekili sıralamasının kamuoyuna duyurulmasının ardından sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Bezbaş; “Arayan soran üzülme diye tüm gece teselli eden sevenlerim var olun işimin başındayım. Edirne’yi bu duruma düşürenler emeğimizi çalanlar utansın. Bu güzel ülke için çalışmaya, hayal kurmaya ve üretmeye devam. Partiler yasasının değiştirilerek halkın evlatlarının önünün kesilmediği, kendilerine rakip gördükleri insanları kıskanmaktan başka özellikleri olmayan insanları o koltuklardan indirmek için mücadele etmeye devam edeceğiz. Edirne’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni bu duruma düşürenler vebal sizindir. Keşan’ı, Uzunköprü’yü yok saymanın sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Bu riski göze alanın da siyasi hayatı sona ermeli.

Ölene kadar Atatürk’ün partisinde siyaset yapmaya ve Cumhuriyet Halk partisine oy vermeye devam edeceğiz .” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
halit duygulu
halit duygulu - 1 yıl Önce

siyaseten umduğunu bulamayanların olağan serzenişi.kendisi sıralamada yer bulup diğeri bulamasa idi aynı serzenişi ondan duyacaktık.

SIRADAKİ HABER