“Partiyi temsil etmek mi, boy göstermek mi?” / Ulaş DEMİRAY

“Partiyi temsil etmek mi, boy göstermek mi?” / Ulaş DEMİRAY

CHP'nin Genel Başkan Yardımcısı Sn. Faik ÖZTRAK annesini kaybetti. Ankara'da toprağa verildi. Öztrak'a ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

***

Cenazeye Trakya CHP örgütünden üst düzey yoğun katılımlar olduğunu sosyal medyadan izledik. Öyle ki İstanbul Mitingi'ni umursamayıp ES geçenler bu cenaze vesilesi ile 3-4 koldan, muhtemelen makam arabaları ile Ankara'ya, cenaze törenine erişip boy boy fotoğraflarla o gün orada olduklarını ve varlıklarını Sn. Öztrak'a kanıtladılar... Halbuki sadece İl Başkanı'nın Edirne Örgütü adına katılımı daha doğru ve anlamlı olurdu. Böylece Edirneli CHP’liler, orada kendilerinin de temsil edildiğini düşünürlerdi. Ama amaç partiyi temsil etmek değil de KİŞİSEL boy göstermek olunca bu yağ kokan şirinlik yarışını alkışlamak mümkün olmuyor.

***

ÖZTRAK’a olan bu sevgiyi kıskanmamak elde değil. Sevilen insanların acı günlerini paylaşmak gerçekten çok güzel. Ama bu davranış biçimi gerçekten samimi ise -örneğin- HALKIN SEVGİLİSİ olarak bilinen İlhan İREM'in, Cüneyt Arkın’ın Fatma Girik’in cenazesine de aynı kişilerin, aynı duyarlılık ve katılımını beklemek, görmek gerekiyordu

***.

Edirne CHP Örgütü... Savruluyorsunuz... Örgütsüz de olacağını sanıyorsunuz. Neyse ki Kılıçdaroğlu var, Neyse ki Millet ittifakı var. Bekleyin… Sıra size de gelecek..

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER