Paşayiğit’ten Helvacıoğlu’na teşekkür ziyareti

Paşayiğit’ten Helvacıoğlu’na teşekkür ziyareti

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu, 15 Haziran 2021 Salı günü Paşayiğit Muhtarı Orhan Mutlu ve Geçmiş Dönem Paşayiğit Muhtarı Ahmet Kaya ziyaret etti. Mutlu ve Kaya, Paşayiğit’e kurulması planlanan Biyokütle Enerji Santrali (BES) için teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.
“Paşayiğit halkımız adına belediye başkanımız Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan Belediyesi Meclisi’ne teşekkürlerimizi iletiyoruz”
Paşayiğit Halkının ekonomisine katkı sağlayacak Santral ile ilgili konuşan Geçmiş Dönem Paşayiğit Muhtarı Ahmet Kaya, “Paşayiğit Mahallemize ve halkımıza çevre, enerji, istihdam gibi konularda büyük katkı sağlayacak. Paşayiğit Mahallesi’nde kurulacak olan Biyokütle Enerji Santrali konusunda Paşayiğit halkımız adına Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan Belediyesi Meclisi’ne teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi.
“Ekonomisine katkı sağlayacak”

Kurulacak tesisin Paşayiğit Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar için fayda sağlayacağını belirten Paşayiğit Mahalle Muhtarı Orhan Mutlu da, “Paşayiğit Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız adına Belediye Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunduk. Biyokütle Enerji Santrali, çevre, enerji, istihdam ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak. Tesis başta Paşayiğit olmak üzere tüm Keşan’a hayırlı olsun.” dedi.
“Paşayiğit’in kalkınmasına katkı sunacak”

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da Paşayiğit’in kalkınmasına katkı sunacak tesis için teşekkür ziyaretinde bulunan Paşayiğit Muhtarı Orhan Mutlu ve Geçmiş Dönem Paşayiğit Muhtarı Ahmet Kaya’ya teşekkür etti. Konu ile ilgili Başkan Helvacıoğlu şunları söyledi: “Muhtarımız ve geçmiş dönem muhtarımıza ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Biyokütle enerjisi tüm dünyada geniş bir uygulama alanı bulan bir enerji üretim modelidir. Türkiye’de de Biyokütle enerji üretimi, son zamanlarda daha da önem kazandı. Bu tesis Paşayiğit Mahallemize enerji, istihdam ve bölge ekonomisine sağlayacağı katkılar ile fayda sağlayacak.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER