Prof. Dr. Akalın: “Hemşerilerimizle birlikte tarih yazacağız !”

Prof. Dr. Akalın: “Hemşerilerimizle birlikte tarih yazacağız !”

İYİ Parti Edirne Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Akalın, ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu. Akalın: "Omuzlarında yükseldiğimiz milyonlarca insan için dur durak demeden çalışacağız." Dedi
Gerçekleştirdiği konuşmalarla siyasi arenada adından sıkça söz ettiren Edirne'nin sevilen ve sayılan siyasilerinden olan Prof. Dr. Mehmet Akalın, ülke gündemine ilişkin önemli değerlendirmede bulunarak iktidarın uyguladığı politikaları eleştirdi.
İYİ Parti olarak her soruna çözümlerinin olduğunu ifade eden Prof. Dr. Akalın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Türk siyasi tarihinin en hukuk tanımaz, totaliter ve otoriter iktidarına karşı dimdik duran, önce insan diyen, liyakatsızlığa susmayan, gür sesle gerçekleri haykıran bir siyasi hareketin yılmaz savunucularıyız biz. Omuzlarında yükseldiğimiz on binlerce cesur yüreği ve milyonlarca seçmenin isteklerini, taleplerini, arzularını çok iyi biliyoruz. Bizler üstümüze düşen her sorumluluğun tam anlamıyla bilincindeyiz. Ülkemizdeki sorunları, yapılan liyakatsızlıkları çok iyi biliyoruz. Bu nedenle her soruna bir çözüm üretiyor ve üretmek için de teşkilatlarımızla, İYİ Parti'ye gönül vermiş cesurlarımızla ülkemizin geleceği için, teminatı için dur durak demeden çalışıyoruz. Az kaldı, 14 Mayıs günü güneş hem Edirne'den hem de 80 ilden yeniden doğacak. Hemşehrilerimizle birlikte tarih yazacağız." dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2023, 20:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER