Recep Gürkan’dan AK Parti ve İYİ Parti’ye HODRİ MEYDAN !

Recep Gürkan’dan AK Parti ve İYİ Parti’ye HODRİ MEYDAN !

Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Kongresinde konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, En büyük pişmanlığının, Edirne’de İyi Parti ile ittifak yapmak olduğunu söyledi.

İpsala’da bulunmaktan çok mutlu olduğunu, baba toprağında olduğunu kaydeden, Başkan Gürkan şöyle konuştu: “Dün Edirne’de yaptığım açıklamaya ek olarak, ilk defa burada söylüyorum, keşke Edirne merkezde İyi parti ile ittifak yapmasaydık. Şimdi burada yeniden söylüyorum, dillendiriyorum: AK Parti, İyi Parti; İpsala’da, Enez’de, Keşan’da, Edirne’de karşımıza aday çıkarsınlar Hodri Meydan”

Recep Gürkan, İpsala’da 2018 genel seçimlerinde İyi Parti’nin 600, CHP’nin 2200 oyu olmasına karşın CHP’lilerin Genel Merkezin kararı karşısında dik durarak Belediye’yi İyi Parti’ye kazandırdığını anlatarak, gelecek yerel seçimlerde Edirne merkez ve ilçelerinin tamamında Cumhuriyet Halk partisi’nin ittifak yapmadan tek başına adaylarını çıkaracağı vurgusu yaptı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit duygulu
Halit duygulu - 9 ay Önce

sayın bşk biraz yüksekten uçmuş. ülke Edirne ve ilçelerinden ibaret değildir.sadece hdpnin desteği istanbul, ankara mersin aydın,adana antalya vs size yeterli olmayacak.bu konusmalariniz bir dağ gibi karşınıza dikilecek.bu benim sözlerimide, kendi sözlerinizde unutmayın bir keş anlı olarak mutlaka karşı karşıya gelecek ve size bu söyleminizi hatırlatacağım

SIRADAKİ HABER