Savaş Üner ezber bozuyor; 9 ilçe, 7 belde, 94 köy..

Edirne Belediyesi Meclis Üyesi, Edirne Gazetesi İmtiyaz Sahibi, CHP Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor. Üner, çalışmalarıyla adeta ezber bozuyor. Üner, en son İpsala ve Keşan Beldelerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Savaş Üner ezber bozuyor; 9 ilçe, 7 belde, 94 köy..

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, bugüne kadar Edirne’nin 9 ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi. İlçelerden sonra 7 Belde’yi ziyaret etti. Özellikle kırsalda tarım ve hayvancılığın yoğun olan 94 köyü ziyaret etti.
Üner,” Ayrıca şu ana kadar, 100’e yakın köyümüzü ziyaret ettik. Bundan sonraki süreçte hedefimiz, resmi aday adaylığı başvuruları başlamadan Edirne’mizin tüm köylerini tek tek ziyaret etmek” dedi.


CHP Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, sosyal medya hesabından köy gezileriyle ilgili şu sözleri paylaştı.

Üner “Çok değerli dostlar, sevgili destekçilerim; öncelikle çıktığımız bu yolda, göstermiş olduğunuz ilgi, destek ve samimi misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim. Sizlerin ilgisi ve desteği ile tüm ilçe ve belde ziyaretlerimizin ilk turunu tamamladım. Ayrıca şu ana kadar, 100’e yakın köyümüzü ziyaret ettik. Bundan sonraki süreçte hedefimiz, resmi aday adaylığı başvuruları başlamadan Edirne’mizin tüm köylerini tek tek ziyaret etmek. Elbette sadece ziyaret etmekle kalmıyor, hemşehrilerimizle tanışıyor, dertleşiyor ve sorunları tek tek not alıyoruz. Son olarak, geçtiğimiz gün bizleri samimiyet ve sevgiyle karşılayan Esetçeli annelerimize çok teşekkür ederim. İlk yola çıkarken ifade ettiğimiz gibi; ilçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle, köy köy çalışmaya devam edeceğiz. Geliyor gelmekte olan, halkın iktidarına çok az kaldı” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER