Trakya’nın tek kadın belediye başkanı Özlem Becan’dan CHP İpsala’ya ziyaret

Trakya’nın tek kadın belediye başkanı Özlem Becan’dan CHP İpsala’ya ziyaret

Edirne Valiliği’nin düzenlediği İpsala OSB toplantısı için geçtiğimiz gün İpsala’ya gelen Trakya’nın tek kadın belediye başkanı, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, CHP İpsala İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Ziyarette İlçe Başkanı Mıstık Ak’ın dışında İl Genel Meclis Üyesi İsmail Aliş, Yerel Yönetimler ve Örgütlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Orçun Oğuz, İlçe Saymanı Ahmet Türenli, Gençlik Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı İlker Çolak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilber Aliş ve önceki dönem ilçe başkanlarından Cenan Tetik hazır bulundu.
ÖZLEM BECAN, “CHP İPSALA’YA DESTEĞE HAZIRIM”
Ziyarette konuşan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, “CHP İpsala İlçe Başkanlığı’mızın her zaman yanındayız. Desteğe hazırız. Yeni ilçe başkanımız Mıstık Ak ve yönetim kurulu üyelerimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” Diyerek, her zaman CHP İpsala İlçe Başkanlığı’na desteğe hazır olduğunu vurguladı.
Başkan Becan’ın ardından konuşan CHP İpsala İlçe Başkanı Mıstık Ak ise “İlçemiz için anlamlı olan bugünde örgütümüzü yalnız bırakmayan Özlem Becan başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bu ziyaret bizler için adeta moral, motivasyon ve güç kaynağı oldu. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde hep birlikte başaracağız. Çalışa çalışa kazanacağız.” Diyerek, sözlerini noktaladı.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER