Üner ve Oğuz, İpsala’nın tüm köylerini ziyaret etti

Üner ve Oğuz, İpsala’nın tüm köylerini ziyaret etti

Edirne’nin ilçe, belde ve köylerinde 180’den fazla ziyaret gerçekleştiren Edirne Belediye Meclis Üyesi ve CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, Gazeteci, İletişim Danışmanı Orçun Oğuz ile birlikte Enez ve Süloğlu ilçelerinin ardından İpsala ilçesine bağlı tüm köylerde ilk tur ziyaretlerini tamamladı. İpsala’da gitmedik köy, sıkmadık el bırakmadığını belirten Üner, çalışmalarına yılmadan devam edeceğini söyledi.
CHP Edirne Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, Edirne’nin tüm ilçelerinde, tüm beldelerin ve 180’den fazla köyde ziyaretler gerçekleştirip, halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerle kısa sürede halkın sevgisini kazanan Üner, “Gitmediğimiz köy, sıkmadığımız el, girmediğimiz gönül kalmayacak” anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini vurguladı.
Edirne’nin Enez ve Süloğlu ilçelerine bağlı tüm köylerde ilk tur ziyaretlerini tamamlayan Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner’in, bu kez hedefin İpsala ilçesine bağlı tüm köylerde ilk tur ziyaretlerini tamamlamak vardı. İpsala ilçesinin tüm köylerinde ziyaretler gerçekleştiren ve halkla bir araya gelen Üner, İpsala ilçesinde de ilk tur ziyaretlerini tamamlamış oldu.
Yakın zamanda Edirne’nin diğer ilçelerine bağlı köylerde de ziyaretlerini tamamlamayı hedefleyen Üner, ardından mahalle mahalle ziyaretlerine devam edecek. Edirne’yi karış karış gezeceğini ve halkla birlikte yol yürüyeceğini vurgulayan Milletvekili Aday Adayı Savaş Üner, “İlk yola çıkarken belirttiğimiz gibi ilçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle, köy köy çalışmaya devam ediyoruz. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Çalışa çalışa kazanacağız. Partimizin tarım politikalarını anlatmaya devam edeceğiz. Tüm çiftçilerimizin, üreticilerimizin rahat bir nefes alacağı halkın iktidarına çok az kaldı, güzel günler çok yakın.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER