DOÇEK, Dumanlı Dağlarda yürüdü

Hafta içi bisiklet antrenman turları ve voleybol antrenmanları; hafta sonu da doğa yürüyüşlerine devam eden Keşan DOÇEK üyeleri geçtiğimiz hafta sonu Lâpseki yakınlarındaki Dumanlı Dağlardaydı.

DOÇEK, Dumanlı Dağlarda yürüdü

Sabah saatlerinde Dumanlı Dağlar bölgesine gelen 74 kişilik yürüyüş ekibini daha önceki yıllarda da olduğu gibi sisli bir atmosfer karşıladı.
Sonbaharın tüm görselliklerini en coşkulu şekilde sunan Dumanlı Dağlar, küçük büyük her yaştan katılan ekibi bir kez daha büyüledi.
Sisler içinde başlayan yürüyüş, ilerleyen saatlerde açık hava ile devam etti.
Öğle yemeği molasında yanlarında getirdikleri kumanyaları yedikten sonra Dumanlı Dağların patikalarında yürüyüşlerine devam eden DOÇEK Ekibi faaliyetlerini akşamüstü planlanan saat ve noktada bitirdikten sonra Gelibolu’da verilen serbest zamanın ardından Keşan’a döndüler.
Keşan DOÇEK Başkanı Hakan EŞME, Derneğimizin planlı faaliyetleri, bisiklet, doğa yürüyüşü ve voleybol kapsamında devam ediyor; bu vesile ile Dumanlı Dağlar yürüyüşüne katılan küçük, büyük her yaştan yürüyüşçümüze teşekkür ediyorum, dedi ve önümüzdeki hafta Akdeniz bölgesindeki dünyaca ünlü “Likya Yolu” faaliyeti için ekip olarak hazırlıklara başladıklarını, söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER