Filenin Sultanları’na Keşan’dan destek turları

Filenin Sultanları’na Keşan’dan destek turları

Sonay CAN

Keşan’da faaliyet gösteren Bora Turizm, Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda grup aşamasını 5’te 5 yaparak namağlup lider tamamlayan A Milli Kadın Voleybol Takımımıza destek amacıyla, Bulgaristan’ın Plovdiv (Filibe) şehrinde oynanacak eleme karşılaşmaları için 2 tur düzenledi.

Turlardan ilki Türkiye – Çekya maçı için olacak. Filenin Sultanları, 29 Ağustos 2021 Pazar günü Kolodruma Spor Salonu’nda oynanacak eleme maçını kazanırsa, 31 Ağustos 2021 Salı günü, elemelerden gelecek rakibiyle çeyrek final maçı yapacak. Bora Turizm bu 2 müsabaka için düzenlenecek her tur için ücretin 30 Euro, maç biletlerinin ise 15 Leva (7.50) Euro olduğunu açıkladı.

Bora Turizm Sahibi Bora Ecevit Göksel, karşılaşmalar sonrasında Plovdiv (Filibe) şehir turunun da program dahilinde olduğunu belitti. Göksel şöyle dedi: “Ülkemiz adına böyle değerli galibiyetlerde Milli takım oyuncularımız Filenin Sultanları’nın yanında olmamız ve tam destek vermemiz gerektiğini düşündük ve bu programı gerçekleştirmeye karar verdik. İnşallah turnuvanın sonunda, Filenin Sultanları kupayı ülkemize getireceklerdir.” Bora Ecevit Göksel turlara katılabilmek için, Aşı Kartı ya da -Son 12 saat içinde alınmış PCR Belgesi ya da -Son 6 ay içerisinde Covid geçirdiğinizi gösteren resmi devlet hastanesinden alınmış belge gerekmekte olup, tüm bu belgelerin; Bulgarca, İngilizce, Almanca ya da Fransızca olması gerektiğini sözlerine ekledi. Turlarla ilgili ayrıntılı bilgi için www.begtour.com adresine ulaşılabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER