İPSALA SPOR, “Şampiyonluk yolunda 2 puanımız gasp edildi”

İPSALA SPOR, “Şampiyonluk yolunda 2 puanımız gasp edildi”

İpsala Spor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz Pazar günü İpsala’da oynanan ve 2-2 berabere sona eren Lalapaşa Spor maçının ardından yazılı basın açıklaması gerçekleştirerek, maçın hakemine tepki gösterdi.

Yapılan yazılı açıklamada, İpsala Spor’un maç boyunca uğradığı haksızlıklara değinilerek, şu ifadelere yer verildi, “Geçtiğimiz Pazar günü, evimizde oynadığımız müsabakada göstermiş olduğu mücadeleden dolayı öncelikle Lalapaşa Spor’u tebrik ederiz. Ancak maçımızda görev alan hakem triosunun taraflı yönetimi, akıllarda soru işareti bırakmıştır. Müsabakanın orta hakemi Edirne’mizin Süloğlu ilçesinin Emniyet Amirliği’ni yürütmekte olup, Lalapaşa Spor takımında oynayan 3 emniyet teşkilatı mensubunun güdümünden maç boyunca çıkamamıştır. Sezon başından beri sayısız şikayet alan bu hakem, şampiyonluk mücadelesi veren İpsala Spor’umuzu adeta katletmiştir. Kötü yönetimiyle maçı gerginleştirmesinin yanı sıra polis arkadaşlarının yönlendirmesiyle 3 futbolcumuza ve teknik direktörümüze kırmızı kart göstermiştir. Akıllarda soru işareti bırakan bu hakem atamasının takdirini Edirne SPOR kamuoyuna bırakıyoruz.

Bir yıl boyunca maddi ve manevi emeklerimizi heba eden bu hakemin asli görevi olan emniyet amirliğini yapmasını ve düdüğü asmasını talep ediyoruz.”

İPSALA SPOR YÖNETİM KURULU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER