Keşanspor’da hedef; Bölgesel Amatör Lig

Keşanspor Başkanı Nehir Gergin ve Keşanspor Teknik Direktörü Fatih Anlar, dün düzenledikleri basın toplantısında, yeni sezonda hedefin BAL (Bölgesel Amatör Lig) olduğunu dile getirerek, geride kalan sezonu değerlendirdi. Saat 14.30 sıralarında, Keşanspor Düğün Salonu’nda başlayan basın toplantısında konuşan Nehir Gergin, Keşanspor’un uzun bir dönemin ardından yeniden faal hale deldiğini ve 2021-2022 sezonunu kendi gruplarında şampiyon olarak tamamladıklarını dile getirerek, “Bir üst kategori olan Süper Amatör Lig’e çıkmış olduk. Aslında Süper Amatör’ün yakından tanıdığı bir Keşanspor, yeni bir oluşumla Süper Amatör’de yerini aldı. U16 takımı turnuvaya gidecek. Türkiye şampiyonasında Edirne’yi temsil edeceğiz. Keşan’ın gençleri ne kadar yetenekli olduklarını gösteriyor. A takımımızda da bölge dışından oyuncu yok şuan. Grubumuzun en genç takımlarından biriydik. Uzun yıllar bölge futboluna hizmet edecek yetenekler çıkıyor. Sezon geride kaldı ve yönetim kurulumuza, belediye başkanımıza, kaymakamımıza, emniyet ve jandarma güçlerimize, sponsorlarımız Aziz Yörük Bey’e, tüm sporcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ederiz.” dedi.

Keşanspor’da hedef; Bölgesel Amatör Lig

Keşanspor Başkanı Nehir Gergin ve Keşanspor Teknik Direktörü Fatih Anlar, dün düzenledikleri basın toplantısında, yeni sezonda hedefin BAL (Bölgesel Amatör Lig) olduğunu dile getirerek, geride kalan sezonu değerlendirdi.

Saat 14.30 sıralarında, Keşanspor Düğün Salonu’nda başlayan basın toplantısında konuşan Nehir Gergin, Keşanspor’un uzun bir dönemin ardından yeniden faal hale deldiğini ve 2021-2022 sezonunu kendi gruplarında şampiyon olarak tamamladıklarını dile getirerek, “Bir üst kategori olan Süper Amatör Lig’e çıkmış olduk. Aslında Süper Amatör’ün yakından tanıdığı bir Keşanspor, yeni bir oluşumla Süper Amatör’de yerini aldı. U16 takımı turnuvaya gidecek. Türkiye şampiyonasında Edirne’yi temsil edeceğiz. Keşan’ın gençleri ne kadar yetenekli olduklarını gösteriyor. A takımımızda da bölge dışından oyuncu yok şuan. Grubumuzun en genç takımlarından biriydik. Uzun yıllar bölge futboluna hizmet edecek yetenekler çıkıyor. Sezon geride kaldı ve yönetim kurulumuza, belediye başkanımıza, kaymakamımıza, emniyet ve jandarma güçlerimize, sponsorlarımız Aziz Yörük Bey’e, tüm sporcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ederiz.” dedi.
“Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkma hedefimiz var”
Şampiyonluk yemeğindeki katılımın yoğun olduğunu dile getirerek, katılanlara teşekkür eden Gergin, “Keşanspor, Keşan için önemli bir değer. Bu nedenle bu kulübü yaşatmalıyız. Bölgemizde gençlerimizi yönlendireceğimiz çok fazla sosyal alanımız yok. Dolayısıyla spor faaliyetlerine çok değer veriyorum. Keşanspor da bu anlamda başı çeken kulüp. Yüzme havuzumuz bitince, Keşan’da belki bir yüzme şubesi ya da okulu için çalışmaya başlayacağız. Futbol dışındaki branşlarda da gücümüz yettiğince gayret göstereceğiz. Önceliğimiz gelecek sezonda da bölge gençlerimiz olacak. Ancak bölge dışından da katkı veren oyuncu olursa değerlendireceğiz. İnşallah gelecek sezon stadımızda oynayacağız. Taraftarımızın daha fazla ilgi göstereceğini umuyoruz. Maçlarımızı Beyendik ve İpsala ağırlıklı oynadık. Bu yıl daha büyük hedefli bir lig olacak. Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkma hedefimiz var. Keşanspor, en son bıraktığı yer olan Bölgesel Amatör Lig’e dönme hedefindeyiz.” diye konuştu.

“Önümüzde büyük bir sorun olarak durmaktadır”
Sözlerinin son bölümünde, geçmiş yıllarda, Keşanspor’da çalışanların kulüp ile davaları olduğunu kaydeden Nehir Gergin, şunları söyledi; “Bu davalar geçen hafta itibarıyla bizim yönetimimize de geldi. Çözümü üretememe noktasında ne olasılıklar olabilir şu an pek bir şey söylemek doğru olmaz. Ancak önümüzde büyük bir sorun olarak durmaktadır. Dava açan eski personeller dahil olmak üzere hep birlikte çözeriz inşallah. Çözemezsek büyük bir engel teşkil edecektir. Umarım olumlu sonuçlanır ve Keşanspor doğru bir şekilde yönetilmeye devam eder.”
“Bu futbolcular, yönetimle birlikte son 7 yılın tarihine geçtiler”
Teknik anlamda açıklamalarda bulunan Fatih Anlar da şunları kaydetti; “7 yıldır halı sahada top oynayanları takıma monte etmeye çalıştık. Bazı sıkıntılarımız oldu ama ilk yarı itibarıyla bunları oturttuk. İkinci yarı zevk veren bir Keşanspor izlettik diye düşünüyorum. İkinci yarıda, Nehir Başkanımız 9’da 9 galibiyet istedi. Yüzünü kara çıkartmadık diye düşünüyorum. Tüm maçlarını dışarıda oynayan bir takımın bunu şampiyonluk ile taçlandırması çok çok önemlidir. Bu futbolcular, yönetim ile birlikte son 7 yılın tarihine geçtiler. Bu anlamda bizlere maddi manevi destek veren Keşan Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu‘na, Nehir başkanımıza, yönetimimize teşekkür ederim. Yönetimimiz bizi seyirci gibi destekledi. Futbolcularıma ve taraftarımıza, İbrahim Koca, Serbülent Dalkıran‘a da ayrıca teşekkür ederim.”

Kaynak: Keşan Online 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER