Kocaelisporlu Batuhan’a memleketi Keşan’da plaket

Kocaelisporlu Batuhan’a memleketi Keşan’da plaket

Spor anlamında Keşan’ı başarı ile temsil eden ve Kocaelispor forması giyen Batuhan Er, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ziyaret etti.
Saat 13.00 sıralarında gerçekleşen ziyarette; Mustafa Helvacıoğlu, 2020/2021 futbolcu Batuhan Er’e “Yaşam Boyu Onur Plaketi” takdim etti.
Ziyarette konuşan Helvacıoğlu, final maçında Sakaryaspor’u 4-0 gibi net bir skorla yenerek 1. lige yükselen Kocaelispor’u ve Batuhan Er’i tebrik ederek, şunları söyledi: “Batuhan bizim bölgemizin evladı, bir parçası. Babası da bizim mesai arkadaşımız. Kocaelispor’un 1.lige çıkmasında en büyük etkenlerden biri. Ona bugün Yaşam Boyu Onur Ödülü Plaketi takdim ettik. O da bize Kocaelispor’un formasını hediye etti. Kocaelispor’un bugünlere gelmesinde Batuhan da en önemli aktörelerden biri ve faydası olduğu aşikar. Onun başarısını takip ettik. Her hafta attığı golleri izledik, alkışladık. Keşan’da da diğer kardeşlerimize örnek olması için bugün onu ödüllendiriyoruz. Manevi ödül bu tabi. Ama bulunmaz bir ödül, eşi değeri olmayan bir ödül. Yaşam Boyu Onur Ödülü herkese nasip olmaz. Keşan Belediyesi olarak hemşehrilerim adına Batuhan Er’i tebrik ediyorum. Allah yolunu açık etsin. Gençlere örnek olsun. Gençlere rol model olması için de iyi bir örnek. Batuhan Er kardeşim, her gence yardımcı olacak kadar kapısı açık.”
Helvacıoğlu, konuşmasının ardından Er’e plaketini takdim ederken, Er de Helvacıoğlu’na Kocaelispor formasını hediye etti.
Daha sonra söz alan Er ise, şöyle dedi: “Çok güzel geçen bir sene var. Büyük Kocaelispor camiasına şampiyonluk hediye ettik. Bunun mutluluğunu gururunu yaşıyorum. Gittiğim her takımda Keşanlı olduğumu gururla belirtiyorum. Keşan adını duyurmak için elimden geleni yapıyorum. Bundan çok mutluyum, böyle bir ödüle layık görüldüğü için Sayın asbaşkanımıza çok teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER