Pedallar, Yılmaz Bayraktar’ın anısına çevrilecek

Pedallar, Yılmaz Bayraktar’ın anısına çevrilecek

2 yıl önce hayatını kaybeden sivil toplum gönüllüsü ve aktivist Yılmaz Bayraktar'ı anmak için hafta sonu Keşan Saros Doğa ve Spor Derneği ( SARDOS) pedallarını İpsala'ya doğru çevirecek.

İpsala BİDOST (İpsala Doğa Sporları Topluluğu) ve ATAM Motosiklet Derneği İpsala Temsilcisi Yılmaz Bayraktar, iki yıl önce bir bisiklet kazasında hayatını kaybetmişti.

SARDOS Derneği bisikletçileri Yılmaz Bayraktarı 1. Yıl dönümünde de unutmamış pedal çevirip Işıklar Mezarlığı’ndaki kabrinin başında dua okumuşlardı.

Keşan Saros Doğa ve Spor Derneği (SARDOS) yaptığı açıklamada, “İlçemizin en aktif sivil toplum kuruluşu olarak bir STK'nun olması gerektiği formatta sosyal, kültürel ve sportif her alanda olmaya devam ediyoruz. Hedefimiz kendi kendini eğlendiren, dibini aydınlatan bir mum değil çevresini aydınlatan bir ışık olmaktır. Bu haftayı da oldukça yoğun faaliyetlerle kapattık. Bu hafta sonu da iki yıl önce elim bir bisiklet kazasında hayatını kaybeden sevgili Yılmaz Bayraktar'ı anmak için pedallarımız İpsala'ya dönecek.” İfadelerinde bulundu.

Yılmaz Bayraktar’ı Anma Turu

Saros Doğa ve Spor Derneği (SARDOS) Kask zorunlu, eldiven el, su candır! Mottosu ile yola çıkarak, Bayraktar’ı anma turunun ayrıntılarını gazetemizle paylaştı.

Sardos, “Sabah saat 09.30’da Şehitlik parkından pedallar dönecek. İpsala'da İpsala Spor BİDOST üyeleri ile buluşacağız. Önce park kahvesinde kahvaltı ve dinlenme molası vereceğiz. Dinlenme sonrasında sevgili Yılmaz Bayraktar'ın kabrini ve ailesini ziyaret ederek tekrar park kahvesinde kısa bir mola verip Keşan'a dönüşe geçeceğiz.” İfadelerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER