SARDOS, Çanakkale Şehitleri’ni unutmadı

SARDOS, Çanakkale Şehitleri’ni unutmadı


Keşan Saros Doğa ve Spor Derneği (SARDOS) 8. kez gerçekleştirdiği "27. Alaya Vefa ve Şehitlere Saygı Bisiklet Turu" faaliyetinden dönüş yaptı. Cumartesi sabah erken saatlerde pedal çevirmeye başlayan dernek üyesi bisikletçiler, ilk gün 110, ikinci gün de 65 km. olmak üzere toplam 175 km. Şehitlere saygı için pedal çevirdiler. Dernek yetkilileri etkinlik ile ilgili duygularını şöyle ifade ettiler.
“SARDOS olarak 8. yaptığımız duygu yüklü bu anlamlı faaliyetten kazasız sorunsuz dönmekten büyük mutluluk duyduk. Her zaman söylediğimiz gibi tarihi ve milli değerlerimizi yansıtan her türlü etkinlik ve hareketi önemsiyor ve saygı duyuyoruz. Bizim için de bu etkinlik Çanakkale ruhunu yaşatmak, sıcak tutmak ve gelecek kuşaklara aktarmak adına oldukça önemli. Bu sebeple geleneksel hale getirdiğimiz 27. Alaya vefa ve Şehitlere Saygı Turu etkinliğimizi her yıl yapmaya devam edeceğiz. Hatta bu etkinliği farklı şekilde başka etkinliklerle bağlayarak zenginleştirme planların da yapmaya başladık.

Bu anlamlı etkinliğimizde desteğini esirgemeyen başta Keşan Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu'na, muhteşem bir uyum, özveri ve performans gösteren bisiklet ekibimize, her an yanımızda olduğunu hissettiren ve güzel temenniler ileten kocaman yürekli SARDOS ailemize dernek yönetimi olarak içten teşekkürlerimizi sunarız.

Bu kutsal vatan topraklarında özgürce yaşamamızın temelini atan, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, canını veren, kanını döken tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunarız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER