Çamlıca Bocuk Gecesi stant başvuruları başlıyor

Bocuk Gecesi etkinlik alanındaki stant yerleri için resmi başvuru taleplerinin alınmasına 23 Ocak tarihinde başlanılıyor..

Çamlıca Bocuk Gecesi stant başvuruları başlıyor

28 Ocak 2023 Cumartesi günü Çamlıca Köyünde gerçekleştirilecek olan Bocuk Gecesi için hazırlıklarda sona gelindi. Çamlıca Muhtarlığı tarafından katılımcıların ihtiyaçlarına yönelik, yerel ürün, yeme-içme, hediyelik eşya gibi stantların yer alacağı satış alanları her etkinlikte olduğu gibi bu etkinlik için de yoğun talep görüyor.
Bocuk Gecesi Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, stantlar hakkında aşağıdaki öncelik ve hassasiyetler dile getirildi;
Bu yılki Bocuk Gecesi organizasyonunda, stant alanlarında kümeleşmeye gidiliyor. Izgara ve dumanlı yiyecek satış stantları bir alanda olacak, hediyelik eşya ve yöresel ürünlerin satışları için ayrı satış alanları yer alacaktır. Kostüm ve makyaj ile ilgili stantlar Kültür Ve Sanat Evi Bahçesinde yer alacaktır. Stant talepleri alınırken, dilekçe ve alan kullanımı için taahhütname yazıları da başvuran kişilerden alınacaktır.
Kaçak makyaj stantlarına hiçbir şekilde müsaade edilmeyecek!
Makyaj Standı, sadece Çamlıca Muhtarlığı tarafından açılacaktır. Kültürel unsurların korunmasına yönelik olarak, eski ve orijinal Bocuk Gecelerindeki makyaj uygulamaları yapılacak olup, isteyenler için “Nişasta ve Kömür Makyajı” da yapılacaktır.
Sokak aralarında ücretli kaçak makyaj yapanlara hiçbir şekilde müsaade edilmeyecektir.
Stantlar için başvuru süresi 27 Ocak 2023 tarihinde son bulacak. Arabayla ve seyyar tekerlekli arabacıklar ile satış yapacakların da Çamlıca Muhtarlığından etkinlikten önce izin alması gerekmekte olup, ayrı bir alan tahsisi yapılacaktır.
Öte yandan, Bocuk Komitesi tarafından, Bocuk Gecesi etkinliğinde Çamlıca Muhtarlığı bilgisi dahilinde olmayan hiçbir satışa izin verilmeyeceği bildirildi. Çamlıca Muhtarlığı ve Bocuk Komisyonu, ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gürsel Aksar
Gürsel Aksar - 1 yıl Önce

Bu etkinliğin orjinaline uygun yapılması daha güzel olur diye düşünüyorum.

SIRADAKİ HABER