Duayen Gazeteci Bitikli’nin arşivi, Enez’de sergileniyor

Duayen Gazeteci Bitikli’nin arşivi, Enez’de sergileniyor

Enez’in efsane ve duayen gazetecilerinden İbrahim Bitikli’nin arşivdeki haberleri, Enez Avcılık ve Atıcılık Derneği’nde sergileniyor.
TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir ile Başkan Yardımcıları Gökhan Tuzladan ve Orçun Oğuz, Enez Avcılık ve Atıcılık Derneği’ni ziyaret ederek, İbrahim Bitikli’nin sergilenen haberlerini ziyaret etti.
Aynı zamanda Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Yalçın Bitikli, babasının arşivine bu şekilde sahip çıkmaya çalıştığını belirterek, “Babamın arşivi Enez için önemli bir arşiv, bu nedenle bu arşivin sergilenebileceği ve Enezliler ile Enez’e geleceklerin ziyaret edeceği bir alan kazandırılmasını talep ediyorum” dedi.
TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir’de “İbrahim Bitikli Enez ve Edirne’nin önemli duayen gazetecilerinden biri idi. Kendisinin arşivine sahip çıkılması bizce de çok önemli. Yeni nesil geçmişte Enez’de yaşananları Bitikli’nin haberlerine ulaşarak öğrenebilir. Yetkililerin bu konuya duyarlılık göstererek bu arşiv için bir yer tahsis edeceklerine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER