“En Güzel Balkon, Bahçe ve Teras Yarışması’nda başvurular sürüyor

Keşan Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün koordinesinde, ilçedeki yeşil dokuyu çoğaltmak, vatandaşlarda çevre bilinci ile sevgisini artırmak, vatandaşların çevre düzenlemesine yönelik ilgisini teşvik etmek amacıyla düzenlenen en güzel balkon bahçe ve teras yarışmasında başvurular devam ediyor.

“En Güzel Balkon, Bahçe ve Teras Yarışması’nda başvurular sürüyor

Yarışmaya başvuruların 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü sona ereceği kaydedildi. “Keşan En Güzel Bahçe, Balkon ve Teras Yarışması’na vatandaşların rengarenk balkon, bahçe ve teras düzenlemeleri ile büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Yarışmaya katılmak isteyenlerin balkon, bahçe veya teras fotoğraflarını en az 3 adet olacak şekilde olabildiğince farklı açılardan fotoğraflayarak Instagram üzerinden “@kesanbelediyesi” etiketiyle paylaşmaları gerekiyor.
Yarışmada 1.’ye iki kişilik tam pansiyon iki gece tatil, 2.’ye akşam yemeği, 3.’ye kahvaltı, tüm katılımcılara ise Keşan Belediyesi seralarında üretilen 3 adet saksıda çiçek ve devlet tiyatrosu bileti hediye edilecek.
Yarışmada jüri tarafından; balkon, bahçe ve teraslarda; mekanın genel tasarımı, mekanın estetik görünüşü ve bakımlılığı, mekanın işlevselliği, bitki kompozisyonu, kullanılan yapı ve dekorasyon elemanlarının uygunluğu, geri dönüşebilen ya da tekrar kullanım olarak değerlendirilen materyallerin birbiriyle uyumlu kullanımı açısından değerlendirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER