Enez Kaymakamlığı’ndan talihsiz olaya ilişkin açıklama

Enez Kaymakamlığı’ndan talihsiz olaya ilişkin açıklama

Enez Kaymakamlığı’ndan geçtiğimiz gün yaşanan üzücü olayla ilgili açıklama geldi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi, “
14.06.2022 Salı günü saat 16.30 sularında ilçemiz trapez mevki plaj alanında 5 vatandaşımızın boğulduğu ihbarı gelmesi üzerine 112 Acil Birimlerimiz, Enez İlçe Emniyet Müdürlüğü, AFAD ve Enez Sahil Güvenlik Bot Komutanlığımıza bağlı unsurlar ivedi olay yerine intikal etmiştir.

3 vatandaşımız bilinci açık, 1 vatandaşımız ise bilinci kapalı olarak olay mahallinde bulunan vatandaşlarımızın da yardımı ile denizden çıkarılmış, durumu ağır olan vatandaşımız ivedi olarak hastaneye sevk edilmiştir.

Olayın vuku bulduğu andan itibaren kayıp vatandaşımız N.D.’yi arama faaliyetlerine Edirne Valiliği koordinasyonunda başlanmıştır.

Karadan Emniyet ve AFAD birimlerimiz, denizden de Enez Sahil Güvenlik Komutanlığımıza bağlı 7 deniz unsuru ve 7 kişilik dalgıç ekibimiz ile birlikte arama faaliyetlerine devam edilmiştir.

Yapılan çalışmalar sonucunda maalesef 19.30 sularında hemşehrimiz N.D’nin cansız bedenine ulaşılmıştır.

Rahmeti rahmana kavuşan N.D’ye Allah’tan rahmet, hastanede tedavisi devam eden U.K’ya acil şifalar dileriz.

Tüm İpsalalı hemşehrilerimizin başı sağ olsun.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Ayrıca üzücü olayda hayatını kaybeden İpsalalı Necdet Demir’in cenazesinin, ikindi namazına müteakip Tuncay Sagun Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Esetçe Beldesi’nde son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.
GAZETE SAROS olarak, genç yaşta hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER