Erdoğan Demir, 30 yıl sonra Medya Keşan Gazetesi’nde

Medya Keşan Gazetesi’nin ilk Yazı İşleri Müdürü olan Erdoğan Demir, 30 yıl sonra tekrar Medya Keşan kadrosunda yer aldı. 17 Mayıs 1993 tarihinde yayın hayatına başlayan Medya Keşan Gazetesi’nin ilk Yazı İşleri Müdürü olan Demir, 30 yıl sonra tekrar Medya Keşan kadrosunda yer aldı. Demir, 8 Şubat 2023 Çarşamba gününden itibaren yeniden Medya Keşan Gazetesi’nde Muhabir olarak çalışmaya başladı.

Erdoğan Demir, 30 yıl sonra Medya Keşan Gazetesi’nde


 

Erdoğan Demir Kimdir?
İşte Erdoğan Demir’in kendi ağzından özgeçmişi:
23 Nisan 1967 Keşan doğumluyum evli ve iki çocuk babasıyım. 1983 yılında gazeteciliğe, daha öğrencilik yıllarımda Önder Gazetesi’nde yazı ve maç haberleri yazarak adım attım.
Ardından; Trakya Doğuş, Bulvar, Sabah, Günaydın, Akşam, Cumhuriyet, Foto Maç, Fotospor, Gazeteleri ile AA, ATV, Star TV, NTV, Edirne’de yerel yayın yapan Trakya Televizyonu Muhabirliği ve Beylikdüzü’nde ulusal olarak yayın yapan Trakya Televizyonu ile Rumeli, Tek Rumeli ve Anadolu Yurdum Televizyonlarında “Geniş Açı “adlı program yapımcılığını, Tek Rumeli Televizyonu’nda Abdullah Bostancı ile “Yerel Demokrasi”, Keşan FM’de Erdoğan Demir’le Spor Gündemi” adlı programı hazırlayarak sundum 1990 yılında kurulan ve haftalık olarak yayınlanan Halkın Sesi Gazetesi’nde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptım.
1991 yılında Keşan’da ilk olarak kurulan Gürer FM’de Haber Müdürü ve Program Yapımcısı olarak görev yaptım.
1993 yılında Keşan’da ikinci olarak kurulan Keşan FM Radyosu’na geçtim. Radyoların kapatılması ve siyah kurdela eyleminin ardından Yılmaz Özkaya’nın sahipliğini yaptığı ve günlük olarak çıkan Medya Keşan Gazetesi’nin kuruluş aşamasını tamamlayarak 17 Mayıs 1993 tarihinde yayın hayatına başlayan Gazete’nin Yazı İşleri Müdürlüğü görevini sürdürdüm.
1996 tarihinde Medya Keşan Gazetesi’ndeki görevimden ayrıldıktan sonra Uzunköprü’de sahipliğini Adnan Karakaya’nın yaptığı haftalık olarak yayınlanan Adalet Gazetesi ve aynı gazetenin Kanal 22 Radyo ile Televizyonu’nda haber bültenlerini sunup program hazırladım.
2001-2004 tarihleri arasında Enez Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak göreve başladım.
2004 Yılı Ağustos ayında Enez Belediyesi’ndeki bu görevimden ayrılarak Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak göreve başladı ve bu görevimi 14 Şubat 2022 Pazartesi gününe kadar sürdürdüm.
1999-2000, 2000-2001 sezonlarında Anafartalarspor Kulübü Başkanlığı yaptım. Keşanspor’da Yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra Keşan Gençlik ve Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulüplerinde kurucu üyelik ve yönetim kurulu üyeliği yaptım.
Halen Türkiye Yelken Federasyonu Edirne İl Temsilciliği, Uluslararası Festivaller Birliği delegesi ve Trakya Temsilciliği ve Dünya Folklor Festivalleri Birliği Trakya Temsilciliği ile Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Başkanlığı ve Yerel Yayın Birliği Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdürmekteyim.
Ayrıca 3 yıl süre ile CHP Spor Üst Kurulu Üyesi olarak görev yaptım.
Ahbap Keşan oluşumunu kurmuş olup, burada Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım.
2017 Eylül ayında TON TV’de, 15 günde bir olmak üzere Geniş Açı Programı’nı sundum. 5 yıl boyunca, Cumartesi günleri Keşan FM’de Spor Zamanı adlı programı hazırlayıp sundum.
27 Temmuz 2012 yılından bu yana imtiyaz sahipliğini oğlum Alpcan Demir’in yaptığı www.kesanpostasi.com ve www.kesanpostasi.web.tv sitelerini hayata geçirmiş olup, BİBU Reklam Ajansı’nın yayın organı olarak yayınlarına devam etmektedir. Burada da Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapmaktayım.
2021 Mart ayından bu yana Merkezi Ankara’da bulunan UNİ Haber Ajansı’nda Yurt Haberleri Müdürü olarak görev yaptım.
Aynı zamanda UNİ TV’de Haftada bir Pazar günleri olmak üzere 20 hafta Geniş Açı adlı programı hazırlayıp sundum.
Merkezi Ankara’da bulunan Yerel Yayın Birliği Derneği’nin Genel Merkez Yönetimi’ne seçilmiş olup Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktayım.
2022 Mart ayından itibaren UNİ Haber Ajansı Yurt Haberleri Müdürlüğü görevinden ve ajanstan ayrıldım.
2022 Yılı, 3 Haziran- 18 Ocak tarihleri arasında Volkan Gazetesi’nde muhabir olarak çalıştım.
AZE Ajans Haber Ajansı ve Cadde TV Keşan Muhabiri olarak görev yapmaktayım.
Son olarak 1993 yılında Yazı İşleri Müdürlüğü’nü yaptığım Medya Keşan Gazetesi’nde 9 Şubat tarihinde muhabir olarak göreve başladım.

Gazete SAROS olarak, Demir’e meslek hayatında başarılar dileriz.


Kaynak: Medya Keşan Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER