Eski Kaymakam Özdemir’den selam var

Eski Kaymakam Özdemir’den selam var

2014 – 2016 Yılları arasında İpsala Kaymakamı olarak görev yapan Eyüp Özdemir, Trakya ve İpsala’ya Murat Derin ile selam gönderdi.

TÜ (Trakya Üniversitesi) Keşan Yusuf Çapraz UBYO (Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu) Personeli ve RUBASAM (Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi) Yönetim Kurulu Üyesi - Balkan Uzmanı Murat Derin, T. C. Kültür Bakanlığı YTB (Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı) tarafından 7 Ocak 2022 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen “Doğumunun 75. Yılında Dr. Sadık Ahmet’i Anma Programı”nda önceki dönem İpsala Kaymakamı Eyüp Özdemir ile görüştü.

Program öncesi Derin ile görüşen İpsala Eski Kaymakam Eyüp Özdemir, İpsala üzerine bir süre sohbet ettiler. Özdemir, “Tüm Trakya’ya özellikle de İpsala’ya ve İpsalalı kardeşlerime çok selamlarımı iletin” dedi. Bilindiği üzere son olarak Yomra Kaymakamı olarak görev yapan Eyüp ÖZDEMİR 20 Ağustos 2021 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı olarak atandı. Halen bu görevini icra etmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER