Halk pazarı, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü kurulacak

21 Mayıs 2021 Cuma günü kurulması planlanan halk pazarı, yoğun yağış nedeniyle 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü kurulacak.

Halk pazarı, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü kurulacak

Konu hakkında bilgi veren Keşan Belediyesi Zabıta Müdürü Gökhan Yılmaz, halk pazarının yoğun yağış nedeniyle kurulamadığını ifade ederek, vatandaşın yaş sebze meyve, bakliyat, tuhafiye ve giyim ihtiyaçlarının temininde zorluk yaşamaması amacıyla; halk pazarının; 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde kurulacağını söyledi.
Yılmaz, önümüzdeki hafta kurulacak olan pazarlarda tedbir ve kontrollerin elden bırakılmayacağını kaydetti.
Gökhan Yılmaz, Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde Salı Pazarı, Yeni Mahalle’de Çarşamba Pazarı, İspat Cami Mahallesi’nde Perşembe Pazarı, Paşayiğit Mahallesi’nde Perşembe günü, Cuma günü ise Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde sebze-meyve ve tuhafiye pazarının kurulacağını ifade etti.
Yılmaz, mücavir alanlar Yayla sahilinde Çarşamba, Erikli sahilinde ise Perşembe günü pazar kurulacağını belirtti.
Pazar yerlerinin kuruldukları günlerde 07.00-19:00 saatleri arasında hizmet vereceğini kaydeden Gökhan Yılmaz, pazar esnafının koruyucu maske ve eldiven kullanımının zorunlu olduğunu söyledi.
Pazar yerlerinde vatandaşların maskesiz girişlerine izin verilmeyeceğine dikkat çeken Yılmaz, pazaryerlerine giriş ve çıkışların oluşturulan noktalarda HES Kodu sorgulaması yapılacağının altını çizdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER