İpsala'da festival bereketi

İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı'nın yeniden şehir merkezinde yapılmasıyla birlikte ilçe esnafının yüzü güldü, ilçeye bereket geldi.

İpsala'da festival bereketi

Bilindiği üzere Millet İttifakı İpsala Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Naci Ünsal'ın seçimlerden önceki vaatlerinden biri de, bu yıl 20.si gerçekleştirilen İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı'nı yeniden ilçe merkezinde gerçekleştirmekti. 
Yapılan tüm itirazlara rağmen Nisan ayı ortasında mazbatasını alan Ünsal, Millet İttifakı Belediye Meclis üyeleriyle birlikte sözünü tuttu ve Çeltik Festivali'nin yeniden şehir merkezinde yapılmasını sağladı. Yeni fuar alanının yapılmasının ve festivalin bu alana taşınmasının ardından AKP döneminde deyim yerindeyse "sinek avlayan" İpsala çarşı esnafı, yeni yönetimin yeniden kent merkezine dönüş kararıyla birlikte 5 günlük süre zarfında festivali hareketli geçirdi.
İsim vermek istemeyen ve son yerel seçimlerde AKP'ye destek verdiğini belirten bir çarşı esnafı ise sözlerini şu şekilde sürdürdü; "allah razı olsun Millet İttifakı Başkanımız ve belediye meclis üyelerimizden. Diğer aday seçilseymiş resmen kendi ayağımıza kurşun sıkacakmışız. İlçemize hareket, bereket geldi. Çok şükür. 5 gün içinde, 2 ayda yapmadığım ciroyu yaptım. Umarım bunda sonra festivalimiz hep çarşıda olur. Eskisi gibi devam eder. Zaten esnafımız kan ağlıyor. Bunu düşünenlerden ve yapanlardan Allah razı olsun" dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER