Keşan’da, ‘1. Trakya Pet Fest’ gerçekleştirilecek

Keşan’da, ‘1. Trakya Pet Fest’ gerçekleştirilecek

Keşan Belediyesi, Trakya Üniversitesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve KE-HAYKO (Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği) tarafından düzenlenecek olan 1. Trakya Pet Fest, 2, 3 ve 4 Ekim 2021 tarihilerinde gerçekleştirilecek.
1’inci Trakya Pet Fest, Paşayiğit Mahallesi’nde bulunan, Trakya’nın en büyük ve kapsamlı hayvan barınağında gerçekleştirilecek.
Etkinlik kapsamında 3 günde 3 büyük etkinlik düzenlenecek.
PATİLİ DOSTLAR GÜZELLİK YARIŞMASI 2 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ
Festival kapsamında saat 13.00’te konuşmacı olarak Nilüfer Aytuğ ve Tarık Akan’ın yer alacağı Sokak Canlıları Farkındalık Semineri düzenlenecek.
Saat 14.30’da Paşayiğit Mahallesi’nde bulunan hayvan barınağında çocuklara yönelik özel etkinlikler ve ödüllü yarışmalar düzenlenecek. Canlı müzik performanslarının da sahneleneceği festival kapsamında, HANIMAR Pazarı, Keşan Belediyesi Yöresel Ürünler Pazarı kurulacak ve petshop stantları açılacak.
Patili Dostlar Güzellik Yarışması 2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.
Yarışmaya katılacak olan vatandaşlar, 1 Ekim 2021 Cuma gününe kadar Keşan Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunması gerekiyor.
Yarışmada; en akıllı, en bakımlı ve en güzel hayvan seçilecek.
Saat 17.30’da ise canlı müzik etkinliği gerçekleştirilecek.
TRAKYA’NIN EN BÜYÜK HAYVAN BARINAĞI 3 EKİM’DE AÇILIYOR
Festival kapsamında 3 Ekim 2021 Pazar günü çocuklar için yüz boyama etkinlikleri yapılacak, fotoğraf ünitesi kurulacak ve yarışmalar düzenlenecek.
Saat 14.00’da ise Trakya’nın en büyük ve kapsamlı hayvan barınağı ve Pati Park’ın açılışı TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un teşrifleriyle gerçekleştirilecek.
Açılışta “Patili Dostlar Güzellik Yarışması”nda dereceye girenlere ödülleri verilecek.
Saat 15.00’te ise canlı müzik etkinliği gerçekleştirilecek.
4 Ekim 2021 Pazartesi günü ise saat 10.00’da öğrenci grupları tarafından hayvan barınağı ziyaret edilecek, saat 13.00’de Dünya Hayvanları Koruma Günü konuşmaları yapılacak ve saat 17.00’de konser düzenlenecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER