Keşan’da silahlı kavga; 2’si ağır 3 yaralı, 8 gözaltı

Keşan’da silahlı kavga; 2’si ağır 3 yaralı, 8 gözaltı

Keşan’da iki gece kulübünün çalışanları arasında silahlı kavga çıktı. 2’si ağır olmak üzere 3 kişinin yaralandığı kavgada 8 kişi gözaltına alındı.
Olay 13 Mart 2022 Pazar günü sabaha karşı saat 05.45 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul yolu üzerinde bulunan iki eğlence mekanı çalışanları arasında kavga çıktı. İki grup arasında başlayan kavga zamanla şiddetini artırdı ve silahlara konuşmaya başladı. Bu sırada, çıkan çatışmada M.Y. (30), A.K. (39) ve A.K. (23) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralılardan, A.K. tedavisinin ardından taburcu edilirken, başından bıçakla yaralanan M.Y. (30) Keşan Devlet Hastanesi’ne yoğun bakıma alındı. Tüfekten çıkan saçmaların karnı ve ayağına isabet eden diğer yaralı A.K. ise durumu ağır olması nedeniyle Keşan’daki tedavisinin ardından Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayın ardından kısa süre içerisinde eğlence mekanlarının bulunduğu yere giden polis şüphelileri gözaltına aldı.
Edinilen bilgilere göre olayla ilgili olarak 2 pompalı tüfek ve 1 bıçağa el koyan polis, 8 kişiyi de gözaltına aldı. Olaya karıştığı tespit edilen bazı kişilerin de aranması devam ediyor.
Polis, olayla ilgili olarak araştırmalarına devam ederken, savcılık da soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: Keşan Online
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER