Tarihi su kemerine restorasyon talebi

Tarihi su kemerine restorasyon talebi

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İpsala'nın tarihi kemerinin Restorasyonu İçin Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'a dosya takdim etti.

Enez'de, geçtiğimiz Cuma günü yeniden ibadete açılan Ayasofya camiinin açılışına katıldıktan sonra İpsala DSİ tesislerinde AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti İl Başkanı Belgin İba ile birlikte misafir olan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş'un taleplerinden kurtulamadı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'a, İpsala pirinci takdim eden İlkdoğmuş, Demircan'dan İpsala'nın tarihi kemerleri için Restorasyonu talebinde bulundu ve ilçeye kütüphane binası istedi.

"TARİHİ KEMER İÇİN RESTORASYON İSTEDİK"

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,"Enez'den sonra İpsala'da misafir ettiğimiz Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Ali Erbaş, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yardımcımız Sayın Misbah Demircan'dan İpsala'mızın tarihi su kemerin restorasyonunun yapılmasını istedik.

İpsala'mıza güzel bir kütüphane kazandırılması talebimizi ilettik.

Demircan, bizlere kütüphane için bir bina bulmamızı ve gerekli tadilatı yaparak İlçe kazandırmayı tavsiye etti. Bizler de bu işi çözmek için çalışma başlattık.

Bizlere her zaman destek veren Milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal'a, ve İl başkanımız Sayın Belgin İba'ya teşekkür ederiz" dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Karagöz
Mehmet Karagöz - 2 yıl Önce

Belediye başkanlığım dönemimde hamamız İçin ve kemerimiz için talepte bulunmuş ve korumaya alınmasını talep etmiştik.Hamam usulüne uygun olmamada restorasyonu yapıldı. Emeği geçenlere teşekkürler.Kemerimiz için yapılan isteği yapan kardeşimize teşekkürler.Eski hastanemiz çok güzel bir ilçe kültür merkezimiz olur.Kütüphanesiyle,çeşitli kurs atölyeleriyle.
Bence düşünülmeli,proje çalışmaları başlatılmalı.

SIRADAKİ HABER