TYBB Edirne Şubesi’nden Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür plaketi

Keşan Gazetecilik Vefa ödüllerine katkı sağlayan Helvacıoğlu’na plaketi Erdoğan Demir ve Orçun Oğuz tarafından takdim edildi.

TYBB Edirne Şubesi’nden Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür plaketi

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Yönetimi tarafından Keşan’da düzenlenen Gazetecilik-Vefa ödüllerine katkı veren Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’na teşekkür plaketi takdim edildi.

Saat 10.00’da Şube Başkanı Erdoğan Demir ile Başkan Yardımcısı Orçun Oğuz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ve Necmi Sezer’i makamında ziyaret ederek ödül töreninde sağladığı katkı nedeniyle kendisine plaketin takdim ederek teşekkür etti.

Helvacıoğlu da basının teşekkür ödülüne layık görüldüklerini belirterek “Geçtiğimiz Ocak ayında Keşan Belediyesi ve Türkiye Yerel Basın Birliği işbirliğinde düzenlediğimiz Keşan Vefa Ödülleri sonrasında teşekkür ziyaretine gelen birliğimizi ağırladık. Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Başkanı Erdoğan Demir ve Yardımcısı Orçun Oğuz’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Şehrimizde haber almamızı sağlayan, sorunları görmemiz ve çözmemize yardımcı olan, Keşan'ımızın tanıtıma destek veren ve değer üreten gazetecilerimize teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER