Uzunköprü’de yaşanan vahşi cinayette yeni gelişme

Uzunköprü’de yaşanan vahşi cinayette yeni gelişme

Uzunköprü’de aynı aileden 4 kişinin öldürülmesiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Evde yapılan aramada 30 bin liradan fazla para ve 10’u cumhuriyet altını olmak üzere toplam 26 altın bulundu. Burmalı bilezikler, altın set ve Anıl Güner'in kahvede arkadaşlarına anlattığı 900 altın ise bulunamadı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı Köyünde yaşayan Mehmet Güner (76), aynı adı taşıyan oğlu Mehmet Güner (55), onun eşi Filiz Güner (55) ile çocukları Anıl Güner (26), 29 Mart 2021 tarihinde öldürülmüştü. 4 kişinin öldürülmesiyle ilgili şüpheli 1 kişi tutuklandı. Genişletilen soruşturma kapsamında yeni gelişmeler yaşandı.
Cinayete kurban giden dede Mehmet Güner’in kendisine ait olduğu iddia edilen altınlar ile nakit parayı evde sakladığı ve kızlarına “ben size evde bir yerde ölüm parası sakladım” dediği bilgisine ulaşan jandarma ekipleri, evde detaylı arama yaptı. Aramada bahçede bulunan kiler olarak kullanılan barakanın elektrik panosunun içinde 30 bin liradan fazla para ve 10’u cumhuriyet altını olmak üzere toplam 26 altın bulundu. Burmalı bilezikler, altın set ve ailenin çocuğu Anıl Güner'in kahvede arkadaşlarına anlattığı 900 altın ise bulunamadı.


Köyün muhtar azası İsmet Gürler, jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada elektrik kutusunun dikkat çektiğini belirterek, “Kilitliydi levyeyle açtık. Ardından içinden bir poşet çıktı. Jandarma poşeti yırtınca içinde cüzdan çıktı ve paralar vardı, biraz da altın çıktı” açıklamasında bulundu.
Yüzü kesilerek öldürülen ailenin çocuğu Anıl Güner'in köy kahvesinde arkadaşlarıyla yaptığı sohbette, parasını altına yatırdığını anlattığı "1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım. Paramla yeni yatırımlar yapacağım" dediği öğrenildi. Güner'in daha önce de sosyal medya hesabından kiralamak için kiralık tarla aradığı yönünde paylaşımlar yaptığı ve yakınlarının uyarısı üzerine paylaşımını sildiği belirtildi.


Kaynak: Edirne Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER