Trafik kazası mağdurlarının dikkatine !

Trafik kazası mağdurları, kaza sonrası yalnız değilsiniz..!

Trafik kazası mağdurlarının dikkatine !

Türkiye’nin neresinde olursanız olun; Detay Hasar Danışmanlığı Trakya Bölge Müdürlüğü olarak sizin ve yakınlarınızın SON 10 YIL içerisinde geçirdiği SAKATLIK ve ÖLÜM içeren kaza haklarınızı alabilirsiniz.

MALULİYET TAZMİNATI (SAKATLIK TAZMİNATI) NEDİR ?

Kaza sonucu sakat kalınması halinde meydana gelecek iş gücü kaybını telafi etmek ve mevcut yaşam standardını koruyabilmek adına, poliçede önceden belirtilen teminat sınırları dâhilinde hesaplanacak olan tazminatın ödenmesidir.

İlgili Sigorta Genel Şartları uyarınca poliçeyle kapsama alınan bir kaza; sigortalının belirlenen zaman zarfında devamlı olarak sakat kalmasına sebep olması durumunda, tıbbi tedavinin sona ermesini ve sürekli sakatlığın kesin olarak tespitini takiben “daimi maluliyet” sigorta bedeli belirtilen limitler dâhilinde sigortalıya ödenir.

DESTEKTEN YOKSUN KALMA TAZMİNATI (ÖLÜM TAZMİNATI) NEDİR ?

Trafik kazası sonucu ölen bir kişinin yaşarken destek verdiği kişilerin aldığı desteğin ölüm sebebiyle ortadan kalkması neticesinde destek alanların uğradıkları zarardır. Destekten yoksun kalma tazminatı ölenin destek verdiği kişilerin hayatlarının ölüm nedeniyle kötüleşmemesi için kabul edilmiş tazminat türüdür.

BEDENİ HASAR TAZMİNATI NEDİR ?

Kara yolları Trafik Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası (Trafik Sigortası), poliçede belirtilen aracın kullanımı sırasında bir kimsenin ölümüne, yaralanmasına veya üçüncü şahıslara ait malların zarara uğramasına sebebiyet verildiği durumlarda devreye girer. Trafik sigortası böyle bir durumda aracın kullanıcısına düşen hukuki sorumluluğu Hazine Müsteşarlığınca saptanmış ve poliçede belirtilmiş sigorta limitlerine kadar temin eder. Anlaşılacağı üzere bu teminat sadece araç, bina, bariyer, trafik lambası vb. maddi zararları değil, olası bedeni zararları da kapsamaktadır.

DETAY HASAR DANIŞMANLIĞI HİZMET KAPSAMI İSE ANA HATLARIYLA ŞU ŞEKİLDE;

Şirketimiz, kaza sonucu oluşan vefat, yaralanma, tedavi ve bakıcı giderleri zararlarının kusurlu aracın sigortasından ve kasko poliçelerinden en kısa sürede alınmasını sağlamaktadır. Merkezimiz Kocaeli olup tüm Türkiye'ye yayılmaya devam eden temsilcilikleri ve tecrübeli, eğitimli, profesyonel hasar uzmanlarıyla mağduriyetinizin giderilmesi için çalışmaktadır. Sigortalı, sigortasız, yabancı plakalı veya faili meçhul araç sebebiyle meydana gelen kazalarda oluşan sürekli sakatlık vefa vefata ilişkin tazminat, tedavi giderleri gibi kayıp ve zararlar hukuki çerçevede tazmin edilir.

Dosyanız sonuçlanana kadar hiçbir ücret talep etmeden işleminiz yapılmaktadır. Firmamız hiçbir kaza mağdurundan genel vekaletname almamaktadır. Sadece söz konusu kaza ile ilgili evrakların temini ve takibi için mağdurun hakkının savunulması konulu “vekalet” almaktadır.

AMACIMIZ; Son 10 yılda meydana gelen trafik kazalarında gerçekleşen ölüm veya sakatlanmalara bağlı tazminatlarınızı en kısa sürede kusurlu aracın sigorta poliçesinde ki teminatından alınmasını sağlamaktır.

Trakya Bölge Müdürlüğü İletişim: 0507 525 47 10

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER