Banka çalışanı ve eşinin testleri "Pozitif" çıktı

Banka çalışanı ve eşinin testleri "Pozitif" çıktı

Uzunköprü’de bir bankanın gişe memuruna yapılan korona virüs test sonucu "Pozitif" çıktı.

Uzunköprü’de bir banka çalışanın korona virüs testi "Pozitif" çıktığı bilgisine ulaşıldı. Banka çalışanın "Pozitif" çıkan testi sonrası, Uzunköprü İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda İl Sağlık Müdürlüğü, banka çalışanları ile ilgili filyasyon çalışması yaptı.

Gişe Memurunun Edirne’de ikamet ettiği, eşinin hemşire olduğu öğrenilen gişe memurunun sağlık görevlileri tarafından yapılan test sonucu eşinin ve kendisinin "Pozitif" çıktığı öğrenildi.

Sağlık görevlileri ve banka yetkilileri gişe memurunun kimlerle yakın temasta bulunduğu araştırılmasının ardından bugün banka da mesai arkadaşlarına yapılan test sonucu 14 gün evlerinde karantina altına alındıkları bilgisine ulaşıldı.

Dezenfektan işlemleri başlatılan bankada 09 Ekim 2020 Cuma (bugün) gününden itibaren geçici olarak Edirne’den gelen memurlar banka müşterilerine hizmet verecek.

Ayrıca Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Hayat Evleri Sitesi A Blok Apartmanında bir kişide korona virüs tespit edilmesi üzerine Apartman sakinleri 14 gün karantinaya alındılar.

Kaynak: Uzunköprü Barış Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER