Belediye Başkanı ve 6 personeli karantinada

Belediye Başkanı ve 6 personeli karantinada

Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker, beldede koronavirüs tespit edildiğini açıkladı.

Bir belediye personelinin yapılan test sonucunun pozitif, ardından yapılan testin ise negatif çıktığını belirten Türker, 6 personel ile birlikte tedbir amaçlı 14 günlük karantinaya girdiklerini belirtti.

Yenimuhacir Belediyesi’nde görevli bir personelin eşinin Kovid-19’a yakalanması sonrasında, personelin ilk testinin de pozitif olarak sonuçlandığı bilgisini veren Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker, yapılan ikinci testin sonucunun ise negatif geldiğini söyledi.


Tedbir amacıyla Yazı İşleri Müdürü ile yakın temasta olan kendisi dahil 7 kişinin gönüllü karantina altına alındığını belirten Türker, şunları söyledi; “Karantinada olmam sebebiyle, yerime İbrahim Dinç Başkanvekili olarak görevlendirildi. Binanın üst katındaki yazıhane kısmı kapalı. Kartlı sistem olarak devam eden su hizmetlerimiz için zabıta ekiplerimiz sosyal mesafe kurallarına uygun olarak devam ediyor. Hizmetlerimizi aksatmadan sürdürmeye gayret ediyoruz.”

Öte yandan personeller ve kendisinin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Türker, “Kimsede bir rahatsızlık yok, belirtimiz yok. Beldede başka bir vaka da yok. Burada daha önceden pozitif vakamız olmadığı için ilk vakamız olarak kayıtlara geçti.” şeklinde konuştu.

Türker, belediye hoparlörlerinden vatandaşlara sık sık maske, hijyen ve sosyal mesafe konusunda dikkatli olmaları yönünde anonslar yaptıklarını da dile getirdi.

Kaynak: Keşan Online

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2020, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER