Korona virüs, Keşan Belediyesi personeline sıçradı

Korona virüs, Keşan Belediyesi personeline sıçradı

Keşan’da korona virüs vaka sayıları katlanarak artmaya devam ederken, bir belediye birimindeki personelin korona virüs testi pozitif çıkmasının ardından tüm personel karantina altına alındı. Karantina altına alınan birimin çalışmalarına devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor.
Edinilen bilgiye göre, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde görevli bir personelde geçtiğimiz gün korona virüs tespit edildi. Kendisine uygulanan test sonucu pozitif olarak çıkan personelin temaslısı olan müdürlükte görevli diğer personellerin ise filyasyon çalışmaları kapsamında 14 günlük izolasyona alındığı bilgisine ulaşıldı.

Birim müdürü haricinde tüm personelin karantina altına alındığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde çalışmaların devam edip etmeyeceği ise belirsizliğini korurken, yetkili ağızlardan şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan, zaman zaman diğer belediye personellerinde rastlanan korona virüs vakaları Keşan genelinde de artarken, Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, belirlenen kurallara uyulmaması halinde rakamların artmaya devam edeceğini ve tablolunun ilçe genelinde kötüye gideceğini belirtmiş, gerekli önlemlerin alınması konusunda uyarılarda bulunmuştu.

Kaynak: Keşan Online

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER