Uzunköprü ve Meriç’te 15 kişi izole ediliyor !

Korona virüsü Uzunköprü'de..

Uzunköprü ve Meriç’te 15 kişi izole ediliyor !

Uzunköprü Devlet hastanesi tarafından koronavirüs şüphesi ile Edirne 1. Murat Devlet Hastanesine sevk edilen 80 yaşında bir hastanın koronavirüs testinin pozitif çıktığı bilgisi, gün içinde resmi kaynaklar tarafından teyit edilmişti.
Koronavirüsten uzak kalmak için İstanbul’dan Uzunköprü ilçesine gelen hastanın temas grubunu, 14 günlük karantinaya almak için çalışmalar başlatıldı.
Uzunköprü’de tespit edilen koronavirüs vakasına dair bilgi aldığımız ilçemiz yetkilileri, Uzunköprü’de vaka görüldüğünü doğruladı.
Koronavirüsün semptomlarını gösterdiğinde Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne gelen hastanın, izole bir şekilde Edirne 1. Murat Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği bilgisini veren yetkililer, hastanın temas grubunda bulunan yakın çevresinden ilçe merkezi 8, ilçemize bağlı bir köyden 3, Meriç’ ten 2 ve sağlık personelinden 2 kişi olmak üzere toplam 15 kişinin izole edilip gözetim altına alındığı bilgisini doğruladı.

Kaynak: Uzunköprü Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2020, 19:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
zeki SUNAR
zeki SUNAR - 4 yıl Önce

Konu izole olmak acisindan önemli .
Bununla birlikte bu süreçte kimlerle ilişki kurduğumuzun GÜN GÜN bilgisini not edersek olası pozitif tanı sonucu surece yardımcımız olmak açısından ÇOK önemli olduğunu düşünüyorum.

SIRADAKİ HABER