AK Parti, iktidardaki 18. yılını kutluyor

AK Parti, iktidardaki 18. yılını kutluyor

Kuruluşunun ikinci yılında Genel Başkan Erdoğan'ın aday olamadığı seçimlerde iktidarı yakalayan AK Parti, iktidardaki 18'inci yılını doldurdu.
AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, partilerinin iktidarda 18.yılını doldurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşadığını söyledi.
AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, yayınladığı mesaj ile AK Parti'nin iktidara gelişinin 18. yılını kutladı.
Geride kalan 18 yılda ülkede hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını hatırlatan Başkan İlkdoğmuş, teveccüh gösteren aziz millete de şükranlarını sunduğunu söyledi.
AK Parti iktidarının 18. Yılı dolayısıyla açıklama yapan AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ile umutları tükenen bir milletin yeniden umudu oldu. 3 Kasım 2002'de Milletimize 'Bugünden sonra Türkiye'mizde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diye verdiği sözün 18. yılında Milletimiz için hizmet anlayışını benimseyen tek parti olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Milletimizin teveccühü ile iktidara gelişimizin 18. yılı kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.
İlkdoğmuş,”Hani hep deriz ya davamız davamız diye, bizim davamız aslında memleket davası, memleket davasının iktidara gelişinin 18.yılında 18 yaşındaki ruhla azimle dirençle durmadan yorulmadan koşturmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER