DEVA Partisi’nde ilk ilçe başkanları atandı

DEVA Partisi’nde ilk ilçe başkanları atandı

Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’nde teşkilatlanma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye Genelinde neredeyse bütün illerde il başkanlarının atamasını gerçekleştiren DEVA PARTİSİ’nde ilçe başkanlarının da ataması aynı hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda genç ve deneyimli siyasetçi Kerem Arda’yı Edirne Kurucu İl Başkanı olarak atayan, ardından da Eczacı Gürkan Kılıçcıgil’in Merkez İlçe Başkanı olarak atamasını gerçekleştiren DEVA Partisi’nde ilçe başkanlarının da atamaları yapılmaya başladı.
Bir taraftan DEVA Partisi Edirne İl Binasının tadilat çalışmaları büyük bir hızla sürerken diğer yandan teşkilatlanma çalışmalarına da büyük önem veren DEVA Partisi’nde Uzunköprü İlçe Başkanlığı görevine Recep Cengiz atandı.
“DEVA PARTİSİ Uzunköprü’de büyük ses getirdi”
Ülke genelinde olduğu gibi Edirne’de de DEVA Partisi’ne büyük teveccüh gösteren vatandaşlar, Genel Başkan Ali Babacan ve Partisi’ne tam destek veriyor. Uzunköprü ilçe Başkanı Recep Cengiz’in atanma haberi ilçede büyük ses getirdi. 7’den 70’e bütün Uzunköprülü vatandaşlar İlçe Başkanı Cengiz’i arayıp tebrik edip destek mesajı verdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan DEVA Partisi Edirne İl Başkanı Kerem Arda; “Kurucu heyetimiz ile yapılan çalışmalar ve Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan’ın takdirleri ile Deva Partisi Uzunköprü İlçe Başkanımız olarak Sn. Recep Cengiz atanmıştır. İlçe Başkanımızı ve her siyasetçinin en önemli desteği olan değerli eşi Sn. Aynur Cengiz’i tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Uzunköprü’nün dertlerine DEVA olmaları dileğiyle" ifadelerine yer verdi.
Recep Cengiz’in Özgeçmiş
1978 yılında Edirne Uzunköprü’de doğdu.
İlköğrenim ve ortaöğrenimini Uzunköprü’de tamamladı.
Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu.
2001 yılından bugüne Uzunköprü’de otomotiv satışı, yedek parça, otomotiv yetkili ve özel servisi olarak ticari hayatına devam etmektedir.
Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yer alan Recep Cengiz, orta derecede İngilizce bilmektedir.
Evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER