Erikli konusu, Belediye Meclisi’nde olağanüstü görüşülecek

Erikli konusu, Belediye Meclisi’nde olağanüstü görüşülecek

Olağanüstü Belediye Meclis Toplantısı, Keşan Belediyesi Meclis Salonu’nda 25 Ocak Pazartesi günü, saat 12:00’de başlayacak ve tek madde olarak görüşülecek. Olağanüstü Meclis Toplantısı, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında gerçekleştirilecek. Toplantıda ele alınacak ve karara bağlanacak gündem maddesi şu şekilde;
“Mücavir alanımız Erikli Sahili’ne getirilecek içme ve kullanma suyu temin etmek ve su şebeke hattını yenilemek için alınan 2020/184 sayılı Meclis Kararı’nın güncel tarihli alınması hususunun görüşülerek karara bağlanması.”
Olağanüstü Meclis Toplantısı, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi’ne 5675 Sayılı Kanunla eklenen “Belediye Başkanı acil durumlarda lüzum görmesi halinde yılda üç defadan fazla olmamak üzere ve her toplantı bir birleşimi geçmemek üzere olağanüstü toplantı yapabilir” hükmü gereğince 25.01.2021 Pazartesi günü saat 12:00’da Belediye Meclis Salonu’nda yapılacaktır.
Korona virüs hastalığının tüm Dünya’da ve ülkemizde hızla yayıldığı bu günlerde pandemi tedbirleri kapsamında toplantı salonuna seyirci kabul edilmeyecektir. Meclis Toplantısı canlı yayınlanacak olup izlemek isteyen vatandaşlar toplantıyı canlı yayını takip edebilirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER