Helvacıoğlu, bu kez Kent Konseyi'ni hedef aldı

Helvacıoğlu, bu kez Kent Konseyi'ni hedef aldı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Saros sahillerinde MUÇEV kiralamaları için toplanan “3 bin 500” imza üzerinden Keşan Kent Konseyi Başkanı Hasan Karagöz‘e yüklendi. Karagöz’ün çalışmalarının siyasi art niyet içerdiğini belirten Helvacıoğlu: “Keşan Kent Konsesi Başkanı’nı tanımıyoruz” dedi.

Keşan Kent Konseyi öncülüğünde 21 Ağustos 2020 Cuma günü bir araya gelen Saros sevdalıları, sahillerin MUÇEV’e kiralanmasına tepki üzerine hazırlanan 3 bin 500 imzalı bireysel dilekçeyi, Çevre Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’ne iletilmek üzere, Keşan Kaymakamlığı’na teslim etmiş, Cumhuriyet Meydanı‘nda konuyla ilgili yapılan basın açıklamasında Keşan Kent Konseyi Başkanı Hasan Karagöz, Saros, MUÇEV Turizm Limited Şirketi’ne peşkeş çekilmişti. Bu bir işgaldir, yağmadır, talandır demişti.

Karagöz’ün tavrının siyasi olduğunu belirten Başkan Helvacıoğlu, “Kent Konseyi başkanı Keşan’da bir yığın sorun varken takılmış mücavir alanların sorunlarına. Yönetimin var mı bilmiyorum tek başına koşturuyorsun. Kent Konseyi keşke siyasi hareket etmeyip belediyenin de yanında olsaydı da MUÇEV için topladığı 3 bin 500 tane imzayı, Keşan Belediyesi sahilleri almak istediğinde de toplasaydı.” dedi.

“Kent Konseyi’nin çalışmalarında siyasi bir art niyet var” şeklinde konuşan Helvacıoğlu, “Kent Konseyi başkanına sesleniyorum; “Siyaseti bırak. Keşan seni sorgulayacak, yargılayacak.” şeklinde konuştu

Helvacıoğlu açıklamalarının sonunda “Kamuoyuna sesleniyorum Keşan Kent Konseyi olarak bugünden itibaren biz o başkanı tanımıyoruz. Ben onu tanıyorum, kamuoyu da tanımasın. Keşan Kent Konseyi’nin başkanını biz yok sayıyoruz. Biz Keşan’ı siyasi zihniyete teslim etmeyeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Keşan Online

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2020, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER