İpsala’da, AK Partili Meclis Üyesi MHP’ye geçti

İpsala’da, AK Partili Meclis Üyesi MHP’ye geçti

Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Esetçe Belediye Meclis Üyesi Fedai Bülbül, AK Parti’den istifa ederek törenle MHP’ye katıldı.
Üye katılım töreni, MHP Edirne İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.
Esetçe Belediye Meclis Üyesi Fedai Bülbül’ün yanısıra yine aynı beldeden Mehmet Şimşek ve Serbülent Göksel’de MHP’ye katıldı.
Üye katılım töreniyle ilgili konuşan MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan; “Bugün güzel bir gün yaşıyoruz! MHP’ye dönüşler ve Baba ocağında buluşma başlamıştır. Partimize katılan Üyelerimize Allah davamıza nice hizmetler yapmalarını nasip eylesin. MHP’ye geçişler önümüzdeki günlerde daha da artacak, yoluna devam edecektir. MHP gün geçtikçe daha güçlenecek ve aralıksız sürecektir. Vatanımızın diri ve ebedi varlığı içinde MHP’nin güçlü olması gerektiğini artık herkes çok iyi biliyor. Gelinen noktada MHP’nin alternatifsiz olduğunu ve ülke menfaatleri dışında düşüncesinin olmadığını herkes görüyor. Partimizden ayrılmış olan ve değişik siyasi partilere giden değerli kardeşlerimizi bir kez daha baba ocağına ve MHP çatısı altında birleşmeye davet ediyorum” diyerek, değerlendirmelerde bulundu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER