İYİ Parti’de ilk aday belli oldu

İYİ Parti’de gözler kongreye çevrildi..

İYİ Parti’de ilk aday belli oldu

İYİ Parti’de kongre sürecinin başlamasının ardından gözler adaylara çevrildi. Bu çerçevede bölgemizde ilk adaylığını açıklayan isim ise İYİ Parti önceki dönem İlçe Başkanı Murat Uzun oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde gerçekleşen kongre sürecinin ardından, İYİ Parti’de kongre sürecinin başlamasıyla birlikte ilk aday belli oldu.
Önceki dönem İpsala İlçe Başkanı olan Murat Uzun, sosyal medya sayfasından yaptığı duyuruyla aday olduğunu ilan etti.
Uzun adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli iyi Parti dava arkadaşlarım, biliyoruz ki partimiz Türkiye genelinde kongre süreçleri başladı. Benim buradan uyarım şu olacaktır.


İyi partimizin bir demokrasi bayramı içinde bir yarışın olmasını temenni ediyorum. Dargınlık küskünlükleri bir kenara bırakıp birlik beraberlik ve kardeşlik içinde bir bayrak yarışı içinde olun. Kaybedenin kazanı tebrik etmesi. Kaybeden arkadaşlarımızı sakın kırıcı bir dil kullanmayın adaletli bir şekilde bu partiye kim canı gönülden çalışıyorsa yönetimde görev verilmelidir.
İyi Parti Türkiye'nin tek umududur. Bu nedenle bütün başkan adaylarına başarılar diliyorum. Benim şahsi düşüncem şudur kazanan başkanlar kaybeden başkanları da yönetim kuruluna yazmaları isterdim. Çünkü hepimizin amacı İyi partiyi yükseltmektir. iyi partiye hizmet etmektir.
İnşallah İyi Parti il ve ilçe başkanlık kongreleri en iyi şekilde geçer ve partimize yakışan bir demokrasi dersi olur. Şimdilikten bütün başkan adaylarına başarılar diliyorum

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER