Keşan’da CHP, “yol” konusunda haklı mı çıktı ?

Keşan’da CHP, “yol” konusunda haklı mı çıktı ?

Keşan Belediye Meclisi 10 Eylül toplantısında Keşan’da beton yol yapılan Muammer Aksoy Caddesi ve beton yol yapılıp hata dolayısıyla sonra sökülen ver ardından asfalt olarak tekrar yapılan Muhtar Ali Çevikel Caddesi konuşuldu.

Caddelerde imalattan dolayı eksiklikler olduğunu belirten CHP grup sözcüsü Feridun Tümer, “Muhtar Ali Çevikel Caddesi’ne de yakında asfalt atacaksınız” dedi.

Beton yol yapılması planlanan içi cadde için de, imalat hatası olduğunu belirten Feridun Tümer, şu şekilde konuştu: “Ne konuşulduğu tutanaklarda var. Muhtar Ali Çevikel ve Muammer Aksoy Caddesi’ni beton yol yapılmamasını istedik, yaptınız. Çünkü, beton yol altında alt yapısı varsa atılmaz.

Muhtar Ali Çevikel’de imalatın hatalı olduğu görüldü. Doğruyu bulduk asfalt yaptık. Denetleme raporunda da değindik şimdi de tarihe not düşürüyorum: Muammer Aksoy’da da aynı hata var. 3 ay sonra oranın üzerine de asfalt atacaksın büyük ihtimalle. Burada da imalatının 50 cm yapılması gerekirken 25 santim yapıldı. Size müteahhite 50 cm parası ödediniz demiyoruz. Burada da imalatın eksik olduğunu söylüyoruz.

Çok hızlı hareket ettiniz ve caddeler ortada. Üretim eksik ve yanlış bir uygulama dedim. 500 bin liralık beton yolu söktük.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER