GB Man Stüdyo, ilklerle hizmet vermeye başladı

GB Man Stüdyo, ilklerle hizmet vermeye başladı

Kısa bir süre önce Büyük Cami Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi’nde (Keşan) faaliyete geçen GB Man Stüdyo’nun İşletme Sorumlusu ve Güzellik Uzmanı İsmail Baştürk, GB Man Stüdyo’nun çalışmaları hakkında gazetemize özel bilgi verdi.
Trakya’da açılan ilk ve tek erkek güzellik salonu olan GB Man Stüdyo için Baştürk, “karizma, bakımdan doğar” sloganıyla çıktığımız bu yolda, çağımız gereği artık insanların öncelikli motivasyon kaynağı aynaya baktıklarında fiziksel açıdan kendilerini iyi hissetmeleridir. Dolayısıyla artık erkekler de kadınlar kadar olmasa da bakımına düşkün olduklarını görmekte ve bunu desteklemekteyiz” dedi.
“TRAKYA’DA BİR İLK”
GB Man Stüdyo’nun bünyesinde bulundurduğu ve ilerleyen günlerde uygulamaya başlayacağı hizmetleri okurlarımızla paylaşan Baştürk, “yeni nesil buz başlıklı lazer epilasyon cihazı ile acısız, ağrısız, kalıcı ve sonuç odaklı işlemler uygulamaktayız. Aynı zamanda derinlemesine arındırılmış bir cilt için 9 aşamalı medikal cilt bakımı ve 12 aşamalı sonuç odaklı akne bakımı işlemlerimiz mevcuttur. Müşterilerimize sunduğumuz hizmet, sadece bu kadarla kalmayıp, manikür, pedikür, batık çıkarma, saç kıran tedavisi ve içeriğinde yaklaşık 30 çeşit vitamin bulunan saç, sakal ve kaş vitamini uygulamalarımızda mevcuttur’’ diyerek, yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.
Baştürk son olarak, ilerleyen günlerde, bölgesel zayıflama, saç-sakal simülasyonu, microblading gibi uygulamaların hizmetini vereceklerini tüm bölge halkına müjdeledi.
GB Man Stüdyo İşletme Sorumlusu ve Güzellik Uzmanı İsmail Baştürk, sözlerini şu şekilde tamamladı, “kaliteli hizmet anlayışı ve hijyenik kurallar çerçevesinde, siz bakımına düşkün beyleri merkezimize bekliyoruz.”
Adres: Büyükcami Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi, No:35/A, KE

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER