Genç girişimci Şapçı'dan 1 Milyon TL'lik yatırım (Özel Röportaj)

Genç girişimci Caner Şapçı'dan 1 Milyon TL'lik yatırım..

Genç girişimci Şapçı'dan 1 Milyon TL'lik yatırım (Özel Röportaj)

12 Mart 2020 tarihinde resmen, pandemi süreci ve kısıtlamaların hafiflemesinin ardından ise 17 Haziran’da hizmete açılan Şapçı Restaurant’ın sahibi, genç girişimci Caner Şapçı’yı gazetemizin ilk sayısına konuk ettik.
Caner Şapçı, aileden girişimci birisi..
Bu girişimcilik ruhuna bir de gençlik ruhu eklenince, İpsala Bayrambey Mahallesi’nde muazzam bir restoran ortaya çıkmış diyebiliriz..
Annesi Zeynep Korkan Şapçı hanımın, TZ Döner ve Şapçı Emlak ve Organizasyon’daki başarısını nezih ve kaliteli bir restoranla birleştiren Caner Şapçı, İpsala ve bölge halkının en iyi hizmeti hak ettiğini düşünüyor..
10 YILDIR HEDEFİMİZİN PEŞİNDEYİZ
İpsala’da restoran yatırımını 10 yıldır düşündüklerinin altını çizen Caner Şapçı, “aslında restoran hedefimiz yeni bir hedef değildi. Bundan yaklaşık 10 yıl önce adı konulmuş bir hedefti. Yani 2010 yılında böyle bir yatırım hedefimiz vardı. TZ Döner, Şapçı Emlak ve Organizasyon olarak çalışmaya başladığımız dönemde restoran açma düşüncemiz vardı. Ne yazık ki malum nedenlerden ötürü yatırımımızı ancak 2020 yılında gerçekleştirebildik” diyerek sözlerine başladı.
17 HAZİRAN’DAN BERİ MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLIYORUZ
Sözlerine devam eden Şapçı, “aradan geçen yılların ardından nihayet 12 Mart 2020 tarihinde ruhsatımızı teslim aldık. Ruhsatımızı almamızın ardından ise tüm dünyada yaşanan pandemi sürecine takıldık. Moralimizi bozmadan yola devam ettik ve 17 Haziran 2020 tarihinde misafirlerimize hizmet vermeye başladık. Pandemi yaşanmasaydı, ilkbahar aylarında açılışımızı gerçekleştirmeyi düşünüyorduk. Koronavirüse rağmen hayalimizi gerçekleştirdik diyebilirim. Yaklaşık 10 yıldır İpsala piyasasının içindeyiz. Ve İpsala’da bir potansiyel olduğunu görüyorduk. O nedenle İpsala halkının bu hizmeti fazlasıyla hak ettiğini düşünüyoruz.”
1 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPTIK
Şapçı son olarak, “geride bıraktığımız 3 aylık zaman diliminde, koronavirüse rağmen kısa vadeli tüm hedeflerimizi gerçekleştirdik. Restoranımızda aile ve arkadaş grupları yemekleri dışında belediyelerin ve şirketlerin toplu yemek organizasyonlarına ev sahipliği yapıyoruz. Geçtiğimiz 3 aylık dönemde 2 tane düğün organizasyonu gerçekleştirdik. Fakat koronavirüsten dolayı ertelenen düğünlerimiz oldu. Restoranımızda ayrıca doğum günü, baby shower ve altı ay kınası gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Toplamda 1 Milyon liralık bir yatırım gerçekleştirdik. 200 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplamda 1.850 metrekare alanda 7 kişilik ekibimizle hizmet veriyoruz. Aynı anda 1.000 kişilik içkili ve yemekli organizasyonlara imza atabiliyoruz. İpsala halkının bizi sahiplenmesi, desteklemesi, nezih ve kaliteli bir yatırım yapmamıza neden oldu. İlçemizi sahiplenme duygusuyla hareket ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
Şapçı Restaurant Menüsü Izgara Çeşitleri; kasap köfte, kaşarlı köfte, kuzu şiş, kuzu külbastı, kuzu beyti, kuzu pirzola, kuzu satır et, ciğer sarma, dana antrikot, yaprak antrikot, dana bonfile, sucuk, tavuk satır, tavuk incik.
Şapçı Restaurant Menüsü Meze Çeşitleri; peynir, yoğurtlu mezeler, patlıcan manca, Arnavut ciğeri, haydari, kaşarlı mantar, cacık, rus salatası, şakşuka, girit, humus, zeytinyağlı meze, kaşarlı köz patlıcan.
Şapçı Restaurant Ara Sıcaklar; içli köfte, mücver, sigara böreği, patates kızartması, meyve tabağı (kışlık-yazlık).








 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2020, 10:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrahim'çiroz
İbrahim'çiroz - 4 yıl Önce

On numara

SIRADAKİ HABER