Altunhan tesislerine gece yarısı baskını

Altunhan tesislerine gece yarısı baskını

Eski Kırkpınar Ağası Mustafa Altunhan’ın konaklama tesisleri, yılın ilk saatlerinde jandarma olduğunu iddia eden kişilerce aranmak istendi.
Altunhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisine ait tesisleri Jandarma olduklarını iddia eden 3 kişi tarafından aranmak istendiğini duyurdu. Saros Körfezi Adilhan’da bulunan tesisleri aramak isteyen 3 kişi maskesiz ve sivildi.
Altunhan ‘Bu olay sıradan birilerinin yapacağı bir şey değil, bunlar jandarma değilse bu olay büyük olay.

Mustafa Altunhan; “bu iş gizli fetö’cülerin işine benziyor!”

Eski Kırkpınar Ağası Mustafa Altunhan’ın konaklama tesisleri, yılın ilk saatlerimde jandarma olduğunu iddia eden kişilerce aranmak istendi.

Mustafa Altunhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yılın ilk saatlerinde kendisine ait tesisleri Jandarma olduklarını iddia eden 3 kişi tarafından aranmak istendiğini duyurdu. Saros körfezi Adilhan’da bulunan tesisleri aramak isteyen 3 kişi maskesiz ve sivildi.

Altunhan ‘Bu olay sıradan birilerinin yapacağı bir şey değil, bunlar jandarma değilse bu olay büyük. Bu tür olaylar geçmişte de gördügümüz gizli FETÖ’cülerin işlerine benziyor’ dedi.

Konuyla ilgili 2 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 13.00 gibi telefonla arayarak bilgi aldığımız eski Kırkpınar Ağası Mustafa Altunhan; “Olaydan hemen sonra Keşan jandarmasını, Emniyet Müdürlüğünü aradık. Olay mahaline gelen Jandarma ekibi görgü şahitlerinden ifade almadan ve tanıkları dinlemeden geri döndüler. Şu ana kadar da kimseden bir geri dönüş almadık. Benim tek isteğim olayın aydınlatılması. Tesislerimdeki misafirlerimi ve personelimi rahatsız eden, elektrikleri kesip el feneri ile ışık tutarak aramaya yapmaya çalışanlar Jandarma mı, değil mi? Ben bunu öğrenmek istiyorum.” Dedi.

Altunhan, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Soylu, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve Edirne Valisi Ekrem Canalp’tan; tesislerinde arama yapmaya kalkan sözde jandarmaların kimliklerini tespit edilmesi için yardım istedi.



Eski Kırkpınar Ağası Mustafa Altunhan gazetemize, konuyla ilgili Pazartesi günü (4 ocak 2021) bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve çok önemli
açıklamalarda bulunacağını söyledi.


Kaynak: Edirne Olay Gazetesi / Hamza YASA

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2021, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER