Belgin İBA’dan Keşan çıkarması

Belgin İBA’dan Keşan çıkarması

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 3 Aralık 2020 Perşembe günü Keşan’a gelerek, Keşan Belediyesi’nin çalışmaları yerinde inceledi.
Belgin İba, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, AK Parti Keşan İlçe Kadın Kolu Başkanı Nuriye Altın ve MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Yönetimi; ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen programa katıldı.
Saat 11.00 sıralarında başlayan törende konuşan Mustafa Helvacıoğlu, “Böyle anlamlı bir günde hep birlikte farkındalık oluşturuyor olmaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Çok iyi biliyoruz ki; bir kentin huzuru, ancak onu oluşturan tüm bireylerin mutluluğuyla sağlanabilir ve bu bakış açısıyla engelli vatandaşlarımızın hizmetine açtığımız engelsiz plaj, yol ve kaldırımlarıyla kentimiz genelinde tasarladığımız engelsiz yaşam çalışmalarımızla her daim yanlarındayız.” dedi.
Törenin ardından Keşan Belediyesi’nin engelli vatandaşlara kazandırdığı 14 adet akülü sandalye, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile birlikte, İl Başkanı Belgin İba, İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Kadın Kolu Başkanı Nuriye Altın, MHP Yöneticileri, Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nergis Mustafapaşa ve Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Bayram Ali Kalfalar tarafından teslim edildi.
Ardından aynı heyet Keşan’a kazandırılan önemli yatırımlardan biri olan Kültür Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Mustafa Helvacıoğlu, “Keşan Belediyemizin ilçemize kazandırdığı yatırımları inceliyor, başkanlarımıza yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aktarıyoruz. Keşan'ımıza yakışır bir şekilde, el birliği ve gönül birliği ile; değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde belediye hizmetlerinin şehrin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir.” şeklinde konuştu.
Daha sonra yol ve kaldırım çalışmalarını incelemek üzere Sakin Sokak ve İspat Sokak’a geçen heyet; daha sonra Perşembe pazarına ziyaret etti.
İba, Helvacıoğlu ve Kılınç, vatandaşlara hayatlarının her alanında maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda ricada bulundu.
Yakın zamanda hayata geçirilecek olan at arabalarının küçük motorlu araçlara dönüşümü projesi kapsamında at arabalarının yerini alacak olan triportörleri inceleyen heyet; son olarak Erikli yolu üzerinde oluşturulan Yöresel Ürünler Pazarını yerinde inceledi. Yöresel ürünler pazarı hakkında konuşan Mustafa Helvacıoğlu: “Göreve geldiğimiz gibi oluşturduğumuz ve büyük bir ilgi gören İzzeti İkram pazarımız ve kadınlarımızın üretimlerini sergileyecekleri yerini Keşan’a yakışacak şekilde hazırlıyoruz. Tüm Keşan’ımız için üretmekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER