Keşan FM'de Saros Körfezi konuşulacak

Keşan FM'de Saros Körfezi konuşulacak

Keşan gündeminin önemli başlıklarının ele alındığı, enine boyuna değerlendirildiği Gündem Özel programının bu haftaki konusu; Saros Körfezi, Sazlıdere bölgesinde BOTAŞ tarafından yapılması planlanan FSRU Likit Doğalgaz Taşıma Yükleme Liman projesine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yeniden “ÇED Olumlu” kararı vermesi olacak.
Genel Yayın Yönetmenimiz Orçun Oğuz’un sunduğu ve canlı yayınlanan programın bu haftaki konuğu; Saros Gönülleri Dayanışma Komisyonu ve Trakya Platformu Sözcüsü Avukat Bülent Kaçar olacak.
30 Haziran 2020 Salı, Saat 14:00’de başlayacak Gündem Özel’in tekrarı, bu akşam saat 21:00’den itibaren Keşan FM’den yayınlanacak.
Programa soru ve görüşleriyle katkı sağlamak isteyenler, Keşan FM’in 0549 537 2636 numaralı Whatsapp hattına mesajlarını gönderebilecek.
Keşan FM’den yapılan açıklamada, programın tekrarının aynı akşam saat 21.00’den itibaren yayınlanacağı belirtildi. Yayını takip edemeyen ancak daha sonra dinlemek isteyenler, program kayıtlarına www.kesan.fm adresinden de ulaşabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER