Pınar Gültekin'in otopsi raporu çıktı!

Cinayetle ilgili kan donduran detaylar...

Pınar Gültekin'in otopsi raporu çıktı!

Cinayetle ilgili kan donduran detaylar
Cemal Metin Avcı tarafından dövüldükten sonra boğularak öldürülen ve cesedi yakıldıktan sonra varille ormanlık alana atılan Pınar Gültekin'in otopsi raporu çıktı. Raporda, Gültekin'in cenin pozisyonunda varile konulduğu, 1,5 cm kalınlığında bir halatla sıkıca bağlandığı yer aldı.

Muğla'nun Ula ilçesinde Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen ve cesedi yakılarak varille bir ormanlık alana atılan Pınar Gültekin cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Gültekin'in cesedi üzerinde yapılan Adli Tıp incelemesi tamamlanarak dosyaya ulaştırıldı. Raporda, Gültekin'in cenin pozisyonunda varile konulduğu, 1,5 cm kalınlığında bir halatla sıkıca bağlandığı anlatıldı.

Muğla'nın Ula İlçesi'ne bağlı Akyaka Mahallesi'nde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in evli olduğu öğrenilen Cemal Metin Avcı tarafından vahşice dövüldüğü, boğularak öldürüldüğü ve cesedinin yakıldıktan sonra, varille ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıkmıştı. Yakalanan Avcı, vahşi cinayeti itiraf etmiş, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2020, 21:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER